Matu krāsošanas Mēness kalendārs 2023. gada augustam: lai veiksme jūs pavada visu augustu!

Matu krāsas maiņa ir ne tikai jauns izskats, bet arī iespēja pāršķirt lapu un sākt visu no nulles. Savlaicīgi zvaigžņu ekspertu padomi 2023. gada augustam palīdzēs izvēlēties pareizo laiku skaistumkopšanas salona apmeklējumam, kā arī parūpēties par cirtām periodos, kad krāsošanu labāk atlikt.

Mati ir ne tikai attēla rotājums, bet arī enerģijas vadītāji. Eksperti iesaka uzzināt par mūsu matu slepeno spēku , lai tos izmantotu pilnvērtīgi. Toņa maiņa ir atbildīga procedūra, jo svarīgi ir ne tikai izvēlēties pareizo krāsu, bet arī saglabāt cirtas stipras un stipras. Kopā ar profesionālo kosmētiku varat droši izmantot tautas skaistumkopšanas receptes, kas palīdzēs nostiprināt cirtas visā garumā un baudīt spilgtu attēlu bez trūkumiem.

1., 2. augusts: Pilnmēness Ūdensvīra zvaigznājā 1. augustā nav labākais laiks, lai pārkrāsotu cirtas. Abas dienas nav piemērotas tēla maiņai, taču ir ideāli piemērotas kopjošām procedūrām. Jūs varat izmantot ne tikai profesionālu kosmētiku, bet arī tautas receptes matu stiprināšanai .

3., 4. augusts: dilstošais mēness pāriet Zivju zvaigznājā, ziņojot par neviennozīmīgu enerģiju. Šajā periodā jūs varat krāsot matus tikai ar maigām krāsām uz dabīga pamata, lai nekaitētu cirtas struktūrai. Tāpat zvaigžņu eksperti iesaka māju nekrāsot, lai nekļūtu par nepareizas nokrāsas un slikta garastāvokļa ķīlniekiem.

Lasi arī: Nekādā gadījumā neizmet ārā no mājas šīs lietas, lai neizmestu veiksmi un finansiālo labklājību

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam gaisa stihijas zvaigžņu pārstāvjiem: lasi un uzzini, kuru no jums sagaida biroja romāns, bet kuru finansiāls atbalsts

5., 6. augusts: Auna zvaigznājā turpinās Mēness novecošana. Matu krāsošana šajā periodā ir lielisks veids, kā cīnīties ar blūzu un sliktu garastāvokli. Spilgtas krāsas atgriezīs dzīvesprieku, un profesionāļu padomi palīdzēs saglabāt cirtas stipras un stipras. Piemērota būs arī matu skalošana ar ārstniecības augu novārījumiem.

7., 8. un 9. augusts: novecojošā naktszvaigzne trīs dienas pavadīs Vērša zvaigznājā, bet tikai 7. ir piemērota krāsošanai. Šajā dienā toņa maiņa pret tumšāku būs lielisks drošības tīkls pret nepatikšanām. 8. un 9. augustā matu krāsas maiņa var izraisīt blaugznas un matu galu šķelšanos.

10., 11. augusts: Mēness turpina zaudēt spēku un virzās uz Dvīņu zvaigznāju. Mūsdienās varat droši eksperimentēt ar matu nokrāsu un izmēģināt jaunu izskatu. Cirtas būs spēcīgas un mirdzošas, ja pēc visām procedūrām regulāri uzliksiet barojošas maskas un uzraudzīsiet uzturu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment