Nekad nedariet šīs 6 lietas vīrieša labā

Nekādā gadījumā nekad nedrīkstat darīt šīs lietas vīrieša labā. It īpaši, ja jūsu plāni ir ilgi palikt kopā ar viņu un būt laimīgiem.

 

Nekad nepalīdziet viņam finansiāli

Ja viņam maciņā ir caurums, rodas problēmas ar darbu, atcerieties: darbu vienmēr var atrast, un, ja vīrietis vēlas ne tikai realizēt savu potenciālu, bet arī pabarot savu ģimeni, galu galā viņš varat strādāt par iekrāvēju, pirms iegūt pasaules slavu. Problēma ir tā, ka, ja jums rodas ieradums dot savam mīļotājam lielas summas, agrāk vai vēlāk tas beigsies ar traģēdiju – jums būs jāatrod otrais, tad trešais darbs, un ticiet man,  mīlestības no tā jūsu dzīvē vairāk neienāks.

 

Nekad nesniedziet dārgas dāvanas

Pirmkārt, mēģinājums iegūt vīrieti ar naudu, visticamāk, nenovedīs pie panākumiem, ja vien, protams, viņš ir īsts vīrietis – tieši pretēji, ar dārgām dāvanām jūs varat viņu tikai atstumt, it īpaši, ja viņš nevar atļauties šādu greznību. Otrkārt, ja jūs sastopaties ar negodīgu stiprā dzimuma pārstāvi, mīlestība var pārvērsties izmantošanā.

Lasi arī: Laulātais pāris izšķīrās pēc divu gadu laulības sievas neauglības dēļ. Viņi atkal satikās pēc 14 gadiem

Pat nedomā viņu žēlot

Problēma ir tā, ka atšķirībā no sievietēm, vīrietī žēlums pret viņu neizraisa mīlestības  un siltuma jūtas. Tas ir, vienkārši sakot – jām varbūt tad viņš jums sūdzēsies par dzīvi, paraudās uz pleca papīkstēs, bet ka interesanti, aprecēsies ar citu. Mūsu problēma ir tāda, ka mums vienmēr šķiet, ka pažēlošana ir dziļu attiecību pazīme, jo jūs, izcēlāt nelaimīgo un vientuļo vīrieti no izmisuma bezdibeņa. Bet atcerieties  ka dzīve nav pasaka-  tā. kas glābj princi, ar viņu neapprecas.

 

 

Nekad nesaki viņam frāzi “es taču tev teicu”

Pat ja tev simts reizes taisnība. Pat ja jums ir taisnība miljons reizes, un jūs viņu brīdinājāt, brīdinājāt un viņš tāpat  tevi nepaklausīja. Nav nekas provokatīvāks par jūsu frāzi “Es taču tev teicu.” Pirmkārt, jūs jau izrādījāties gudrāka par viņu, un, otrkārt, jūs vēl uz to norādījāt. Ļoti slikta ideja! Esiet drošs, ja tomēr tā izdarīsiet, jūsu vīrietis noteikti tiks aizvainots, turklāt – visticamāk, ka tuvākajā nākotnē viņš pieminēs to…

Lasi arī: Lauris Lizbovskis atklāj cik naudas saņēmis par smago fizisko darbu, ko veica, lai savilktu galus

 

Neatsakies no personīgās dzīves un karjeras

Mājsaimniece, kas karājas kā Ziemassvētku eglīte ar bumbiņām, dvieļiem, mazuļu aizbāžņiem un visādām sadzīves problēmām, noteikti ir jauka, bet diemžēl, jo vairāk dzīves veltām saviem vīriešiem, bērniem un mājsaimniecības darbiem, jo ​​ātrāk mūsu mīļais zaudē interesi par mums .

Ja apprecējies, tas nenozīmē, ka jāatsakās no draugiem, darba un citām tev patīkamām lietām. Tieši pretēji – jo daudzveidīgāka un pilnīgāka būs jūsu dzīve ārpus ģimenes, jo vairāk pēc jums tieksies otrā pusīte. Bet neaizmirstiet – it visā jāzina mērs un robeža.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pēdējo lietu

COMMENTS

Leave a Comment