Nekad nemelojiet empātiem – viņi atrodas uz īstenības frekvences

Empāts cenšas redzēt labus cilvēkus ar tīru dvēseli ap viņiem, taču lielāko daļu laika viņi satiek cilvēkus, kuri patiešām nezina, kas ir līdzjūtība.

Daži no šiem cilvēkiem ir viltīgi meļi. Ja empāti ir cilvēces labajā pusē, tad meļi ir tieši pretēji. Viņi nenovērtē vai neievēro citu cilvēku izjūtas, un viņi var brīvi nodot kādu uzticību.

Lasi arī: Auras krāsas nozīme

Empātiem nav problēmu, pasargāt sevi no ļaunajiem cilvēkiem. Viņu īpašās spējas ļauj viņiem atpazīt meli, nemaz nerunājot ar ļauniem vai greizsirdīgiem cilvēkiem. Viņu garīgās spējas ir patiešām brīnišķīgas.

Empāts iesaka citiem cilvēkiem paļauties uz viņu iekšējo balsi. Jūsu iekšējā balss ir spēcīga un var darboties kā aizsardzības mehānisms. Lielākā daļa no mums ignorē intuīciju vai arī to pilnīgi nezina, bet tomēr, dziļi dvēselē, viņi jūt, ka kaut kas nav kārtībā.

Lasi arī: Kā ieaudzināt bērnam pateicību

Lai sekotu empāta noteikumiem, un spētu pasargāt sevi no meļiem un manipulatoriem, jums ir jāzina, šādi noteikumi: jums ir jābūt ar tīru un godīgu sirdi, un jums ir patiešām jānovērtē īstenības nozīme un vērtības!

Tas tikai stiprinās esošo ētikas kodeksu, un pašdisciplīna pāries uz jaunu līmeni, kas neļaus jums parādīt vājumu jebkurā situācijā. Jūs to viegli sasniegsiet, ja esat patiesi un reāli!

Tie, kam patīk spēlēt spēles ar cilvēkiem – mēģiniet manipulēt ar empātu – jūs noteikti nožēlosiet šo pieredzi!

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem

Leave a Comment