Auras krāsas nozīme

Cilvēka aura ir svarīgs un nepieciešams koncepts ekstrasensīvai uztverei. Zinot auras krāsu, jūs varat iemācīties savas intuīcijas spēku un daudzas citas īpašības, kā arī laicīgi redzēt cilvēku, kas vēl jums ļaunu.

Katram cilvēkam ir īpaša aura, ko viņš izstaro. Ir vairāki veidi. Parasti auras nav iekrāsotas, bet ir pamattonis. Katra auras krāsa atspoguļo kādu personības īpašību

Lasi arī: UV starojums – bubulis vai nopietns drauds Vese***ai

Sarkanas krāsas aura

Sarkans ir visaktīvākais no visiem, tādēļ personai ar šīs krāsas auru parasti tiek veidotas vadības iemaņas, un gandrīz vienmēr ir pietiekami daudz enerģijas visu veidu sasniegumiem. Viņiem ir arī spēcīgs seksuāla rakstura potenciāls un sevi parāda kā brīnišķīgus mīlniekus.

Viena no sarkanajām nokrāsām aurā runā par precīzām attīstītām īpašajām īpašībām. Tumši sarkana aura norāda uz cilvēka tendenci kontrolēt cilvēkus. Parasti viņiem ir spēcīga nervu sistēma. Viņi rīkojas izlēmīgi un nesēž. Ja aura ir dzeltenīga, tas parāda cilvēka ārējās pašnāvības izpausmes. Ne retos gadījumos šī krāsa rāda lepnumu. Gaiši sarkana aura, kas tuvāk rozā krāsai, ir raksturīga cilvēkiem, kuri zina, kā mīlēt un kuriem ir ļoti labas komunikācijas prasmes.

Oranža aura

Tradicionālajā interpretācijā oranžu sauc par dzīvības spēka krāsu. Parasti tā ir ļoti humāniem cilvēkiem, kas izturas ar cieņu pret katru personu. Kad oranžā aurā parādās dzeltenīgi vai zelta toņi, persona var runāt par to, cik lieliski personas kontrolē sevi. Bet, neskatoties uz viņu ļoti augstu pašpārvaldi, viņi bieži iesaistās konfliktos vai pat rada viņus.

Lasi arī: Ieva Bondare nav nekāda baltrocīte: gleznojot nežēlo manikīru un zemi ravē kailām rokām

Dzeltenā aura

Šī – viena no vislabvēlīgākajām krāsām, kas atklāj optimismu auras īpašniekā. Šī aura krāsa atbilst skaitlim 3. Visbiežāk cilvēki ar dzeltenu auru ir ļoti veselīgi vismaz fiziski. Viņi spēj veidot kontaktus ar cilvēkiem un iegūt labas intelektuālas spējas. Bet, ja dzeltenās krāsas aurā ir sarkanie toņi, jūs varat runāt par nopietna cilvēka seju.

Zaļās krāsas aura

Zaļās krāsas aura nodrošina savam pārvadātājam mierinājumu, laipnu raksturu un lielisku vitalitāti. Bieži vien viņiem ir tādas cilvēka īpašības kā līdzjūtība. Cilvēka aurā ir arī daži zaļie toņi. Piemēram, ja tā ir tuvu smaragdam, tad cilvēks visbiežāk izrādās atklāts cilvēks. Visvairāk lojālajiem un uzticamākajiem cilvēkiem bieži ir jūras viļņu tonis. Netīra un duļķainā zaļā krāsa runā par tādām cilvēka īpašībām kā greizsirdība un pat tendence uz nodevību.

Lasi arī: Esi kautrīga un nepārliecināta? Kļūsti par vīriešu magnētu!

Zila aura

Tradicionāli šī krāsa ir saistīta ar cilvēka garīgumu un gudrību. Cilvēki ar šīs krāsas auru ir harmoniski ar dzīvi un dabu. Gaiši zilās un zilās auras norāda uz cilvēku, kas dzīvo augstos ideālos un cenšas sasniegt izcilību. Aura tumšā krāsā šajā gadījumā norāda uz saistībām pret savu aicinājumu. Cilvēks atrod savu vietu dzīvē un pilnībā sevi velta tam.

Violeto toņu aura

Viennozīmīgi runā par attīstīto un spēcīgo intuīciju, kā arī par personīgi pozitīvu aristokrātisko raksturu, kurai ir tādi jēdzieni kā gods un sirdsapziņa. Šādai aurai ir cilvēki, kas paši meklē un cenšas attīstīties. Personības attīstības augstumu var redzēt, ja ir zilā vai sudraba piemaisījums violetai aurai. Tumši violets nokrāsa var runāt par zemu vitalitātes līmeni.

Auras ir arī baltas un melnas. Nepieciešami plaši paskaidrojumi, jo abām šīm krāsām ir skaidra sākšanās un asociācijas. Melnās krāsas aura rāda agresiju un iznīcināšanu, bet balta norāda uz pilnību un tīru garīgumu.

Eksperti saka, ka auru var redzēt pat bez instrumentiem, izmantojot spoguli.

Avots

Leave a Comment