Lai medus ilgstoši saglabātu savas derīgās īpašības, ar to ir jārīkojas pareizi.
Mēs jums pastāstīsim, ko nekad nevajadzētu darīt ar šo produktu.
Ko nedrīkst darīt ar medu
Pirmkārt un galvenokārt, medu nedrīkst karsēt augstāk par 40 grādiem.
Termiskā apstrāde padara šo veselīgo produktu kaitīgu, tāpēc to nevajadzētu pievienot karstai tējai vai maizes izstrādājumiem.
Lasi vēl: Ar kādiem negatīviem ieradumiem mēs sevi iznīcinām
Otrkārt, medu nedrīkst ēst tieši no burkas, kurā tas tiek uzglabāts.
Medu no burkas ir jāņem ar tīru, sausu karoti. Ja tā kļūst slapja, medus var viegli sabojāties.
Turklāt burku ar medu nedrīkst aizvērt ar mitru vāku.