“Nekas, dzemdēsiet sev citu!” Jaunā māmiņa atceras ārstu vienaldzību…

 

Vecāki joprojām nav spējuši tikt pāri savam lielajam šokam, pašlaik viņi spēj tikai dalīties ar citiem savās bēdās… Bērniņam bija pat izdomāts vārds – Ivans. Trīs stundas pēc tam, kad viņš tika kristīts, mazulītis nomira. Dzīvot uz šīs pasaules bērnam nenācās ilgi, vien pāris stundas.

Šis ir stāsts no mūsu kaimiņvalsts Krievijas… Cerams Latvijā nevienam NEKAD neko tādu nenāksies piedzīvot…

Vecāki ir neizpratnē par ārstu nolaidību. Sieviete mocījās veselas divas naktis. Kad viņa vērsās pie ārstiem, viņai ieteica vienkārši izdzert “No-Spa” un netraucēt mediķus nieku dēļ.

Igors un Oļesja iepazina viens otru draugu kāzās, kur viņi abi bija liecinieki. Viņi sadraudzējās un pēcāk pavisam drīz apprecējās. Pāris abi gribēja bērnus, un jau pavisam drīz viņi saņēma no ārsta iepriecinošu ziņu – Oļesja bija stāvoklī. Gan vecāki, gan draugi priecājās par topošajiem vecākiem.

“Grūtniecība noritēja veiksmīgi, nevienā brīdī neradās nekādas komplikācijas. Es regulāri apmeklēju ārstus, viņi man apgalvoja, ka ar bērniņu viss ir vislabākajā kārtībā. Nebija nepieciešams likties palātā, lai uzraudzītu grūtniecību. Arī pēdējās plānveida apskates laikā man teica, ka ar bērniņu viss ir vislabākajā kārtībā,” tā stāsta Oļesja.

  1. grūtniecības nedēļā kādu nakti sievietei sākās drausmīgas sāpes vēderā, vakarā sākās krampji.

 

“Pa nakti vispār negulēju. No rīta braucām uz dzemdību namu. Pēc apskates ārsts man ieteica iedzert “No-Spa” un netraucēt viņu sīkumu dēļ. Viņš teica, ka nav nekāda jēga likt viņu nodaļā,” ar asarām acīs atceras sieviete.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk

Leave a Comment