Neļaujies katram savam untumam! Horoskopi 25.jūnijam – 1.jūlijam

Auns

Iespējams, nāksies pieņemt kādu svarīgu lēmumu un arī pacensties pēc iespējas ātrāk to īstenot dzīvē. Pareizāk darīs tie Auni, kuri ņems vērā ne tikai savas, bet arī tuvinieku intereses. Izvairīties no pārlieku piparotiem ēdieniem.

Vērsis

Vērsis alkst baudīt vasaru un dzīvot ar pilnu krūti. Grūtāk klāsies tiem no viņiem, kas vēl darbā, bet arī atvaļinājumu jau baudošajiem vajadzētu padomāt gan par veselību, gan reputāciju, gan arī finansēm.

Dvīņi

Daudz jaunu ideju, kuras visas Dvīņi cenšas steidzīgi, pat pārāk steidzīgi īstenot. Būtu labāk, ja viņi vispirms kaut drusciņ padomātu un ņemtu vērā ne tikai savu, bet arī citu viedokli. Un būtu labi izprast savas patiesās vēlmes.

Vēzis

Laiks jaunām idejām un lieliem projektiem. Darbā iejūgtajiem, negaidot atvaļinājumu, laiks sākt ko jaunu un nozīmīgu, to jau baudošajiem – ieteicams pavadīt pēc iespējas aktīvāk. Būtu tomēr labi rīkoties saskaņā ar savām patiesajām vēlmēm.

Lasi arī: Kā pareizi lietot dažādus šķidrumus, lai vieglāk notievētu

Lauva

Arī viņš grib baudīt dzīvi, un nav izslēgts, ka arī dara to. Tomēr, ja tas netiks darīts ar mēru un rēķinoties ar apkārtējiem, sekas var būt visai bēdīgas. Galvenais – neļauties dažnedažādām fiksām idejām un pārmērībām.

Jaunava

Darītu labi, ja kaut nedaudz sevi piebremzētu un neļautos katram savam untumam. Ja tas izdosies, nedēļa sola daudz jaunu un vērtīgu ideju, un visai iespējams, ka kādu no tām izdosies arī īstenot. Pievērst uzmanību savai ģimenei un citiem tuviniekiem.

Svari

Noskaņoti uz nelietderīgu laika pavadīšanu, greznību un naudas tērēšanu. Nav izslēgts, ka reizēm der atslābināties un atpūsties arī šādi, taču būtu labi, ja, to darot, tomēr tiktu ievērotas zināmas robežas. Tad arī šis laiks var izrādīties atmiņu vērts.

Skorpions

Seko paša nospraustajam kursam. Viņš varēs būt lepns par paša gūtajiem panākumiem, taču arī neveiksmēs viņš varēs vainot vienīgi pats sevi. Pirms sākt rīkoties, svarīgi visu labi apdomāt.

Lasi arī: Valsts ģimenes ārstu praksēm sedz izmaksas par specializētās programmatūras uzturēšanu

Strēlnieks

Iespējams, viss ritēs savu gaitu bez īpašas piepūles no viņa puses. Atvaļinājumā esošajiem vislabāk derēs laiska atpūta kopā ar saviem mīļajiem vietā, kas tālāk no visām ikdienas raizēm un rūpēm. To vēl gaidošajiem – tikt galā ar visu, kas nav atliekams.

Mežāzis

Pagātnes pieredze palīdz saprast, kas būtu jādara, taču ķerties pie aktīvas darbības traucē bailes kļūdīties un dažreiz arī slinkums. Labāk veiksies darbi, kuru iznākums atkarīgs tikai no paša. Un nevajadzētu tik ļoti domāt par atalgojumu.

Ūdensvīrs

Ne pārāk rēķinās ar apkārtējo viedokli un pārlieku domā tikai par savu labumu. Tas var novest gan pie sarežģījumiem attiecībās ar apkārtējiem, gan nepieciešamības ar visu tikt galā pašam. Viņš darītu labi, ja ķertos tikai pie vienatnē veicamiem darbiem.

Zivis

Pārlieka vēlme baudīt dzīvi var novest pie pārmērībām, Vese***as problēmām un krietni patukšot maciņu. Gudrāk rīkosies tās Zivis, kuras vairāk interesēsies par nedārgām, toties izsmalcinātām izklaidēm.

Avots:

Leave a Comment