Horoskops 25.jūnijam – kustība tupinās, bet vai laba

Šī diena ir piemērota grupu darbam, jaunas informācijas uzņemšanai un treniņu sākšanai. Varat izmantot šo dienu, lai atjaunotu un detoksētu savu ķermeni. Šīs dienas akmeņi: opāls.

Auns

Diena ir labvēlīga pašizpausmei un varas stiprināšanai. Mēģiniet realizēt radošus impulsus. Iespējams, tiks atvērti jauni ienākumu avoti. Veiksmīgu lietu norisi veicinās nestandarta pieeja situācijai. Klausieties intuīcijas balsi, bet neaizmirstiet par prātīgu aprēķinu.

Vērsis

Jauns paziņojums vai saziņa ar veciem draugiem var izraisīt pārpratumus un nogurumu, radīs neskaidrības jūsu domās un radīs nevajadzīgu kairinājumu. Iespējami neparedzēti radinieku apmeklējumi vai nepatīkamas ziņas par mīļajiem. Šodien nav ieteicams pieņemt nopietnus lēmumus par sirds problēmām.

Dvīņi

Dvīņiem šodien ir jāpārdomā uzkrātā pieredze. Diena ir labvēlīga plānošanai, sociālajiem un radošajiem kontaktiem. Neuzklausiet kāda cita domu: pārmērīga lētticība radīs finansiālus un morālus zaudējumus. Jaunām paziņām būs ilgtermiņa raksturs, un pēc tam tās var kļūt par pamatu spēcīgas ģimenes veicināšanai vai veidošanai.

Vēzis

Šo dienu var saistīt ar daudziem uzkrātiem maziem mājsaimniecības darbiem. Pievērst īpašu uzmanību budžeta stāvoklim: jums ir jāuzrauga jūsu izdevumi, jo iespējamas ir papildu materiālās izmaksas, tādēļ ir labāk sagatavoties tām iepriekš.

Lasi arī: Kas kaiš Dārtai? Aktrises “plosīšanās” sociālajos tīklos un fanu “nolikšana pie vietas”

Lauva

Iespējams, ka šodien Lauvas varēs uzlabot savu finansiālo stāvokli. Izdevīgi pirkumi, jo īpaši rotaslietas un sadzīves priekšmeti. Pēcpusdienā ieteicams apmeklēt templi, atrasties vientulībā, lasīt garīgo literatūru, klasiku. Iespējamas nelielas Vese***as problēmas.

Jaunava

Šodien daudzām Jaunavām būs iespēja pierādīt savam izvēlētajam, ka viņi ir cēla dvēsele, spilgts un uzticams partneris. Šī diena ļaus just pacilātu garastāvokli un dzīves prieku.

Svari

Darbā un mājās ir iespējama nestabilitāte. Zvaigznes iesaka brutālu realitātes novērtējumu un nevis tukšus projektus. Nerādīt darbību uzņēmējdarbībā. Neskatoties uz visiem jūsu centieniem, jūs nevarēsiet pārvarēt visus šķēršļus. Zvaigznes iesaka nekonfliktēties ar citiem, neuzspiest savas domas draugiem un kolēģiem darbā.

Skorpions

Atklāsmes diena, dvēseles tīrīšana, pārdomas, nelabvēlīga diena jaunas uzņēmējdarbības uzsākšanai un grūtībām personiskās un ģimenes attiecībās. Atteikties no jebkādas aktīvās aktivitātes, neuzņemties iniciatīvu. Skaidrs vērtējums par situāciju un apkārtējiem cilvēkiem, veselais saprāts palīdzēs ar godu izkļūt no situācijas.

Lasi arī: Kola, soda, alus… Tautas līdzekļus vēdera kaitēm komentē Anatolijs Danilāns

Strēlnieks

Daudziem Strēlniekiem būs jāveic liels darbs, kas neradīs gandarījumu un prieku. Vakarā var rasties pārpratumi, kas rodas nepildītu solījumu dēļ. Izvēle starp jaunajiem piedāvājumiem un vecajām fiksētajām pozīcijām būs sarežģīta. Viss tiks nolemts, ja jūs rīkosieties uzmanīgi un rūpīgi.

Mežāzis

Daudziem uzņēmējiem būs jāsaskaras ar viņu partneru stingro nostāju, kas liks viņiem pārskatīt iepriekšējos līgumus. Darbības rezultāts būs pieejams tikai īsā laikā. Jūs varat paļauties uz patronu palīdzību.

Ūdensvīrs

Diena ir labvēlīga radošai darbībai. Dzīves potenciāls joprojām ir augsts. Ir iespēja radīt kaut ko neparastu. Ieslodzījuma spēks palielināsies. Jūs varēsiet piesaistīt ietekmīgus cilvēkus strādāt kopā. Šajā sakarā izmaiņas personīgajā dzīvē nav izslēgtas.

Zivis

Diena simbolizē cerību un plānu sabrukumu. Kombinācija, kas radīta ar lielu cerību uz labāko, var sabrukt kā kāršu nams. Vīrieti-Zivis gaida vilšanās kādā cilvēkā, kurš līdz šim likās uzticams. Ir jāparāda piesardzība un pašpārbaude kaislību pieplūdumā. Nezināmu cilvēku iespējamais psiholoģiskais atbalsts.

Avots

Leave a Comment