Sastāvdaļas:
- 1 gatavs avokado
- 170 g rūgtās šokolādes
- 2 ēdamkarotes cukura
- 2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
- šķipsniņa sāles
- 2 2/1 ēdamkarotes kakao pulvera
Kā gatavot:
Saspiediet ar dakšu avokado mīkstumu, līdz biezenis kļūst vienmērīgs.
Izkausējiet šokolādi ūdens peldē, pievienojiet tai avokado mīkstumu, cukuru, vaniļas ekstraktu, sāli un 1 1/2 ēdamkarotes kakao pulvera, labi samaisiet, līdz masa kļūst vienmērīga. Liekiet masu saldētavā uz 30-40 minūtēm.
Izņemiet masu no saldētavas un ar saldējuma karotes palīdzību izveidojiet bumbiņas trifelēm, pēc tam tās apviļājiem atlikušajā kako pulverī.
Baudiet!
Avots: