Neriskē, dodies ceļojumā ar apdrošināšanu

Ceļojumu apdrošināšana ir garants tam, ka ārzemju ceļojuma laikā nebūs jāuztraucas par neparedzētiem izdevumiem pēkšņas saslimšanas vai nelaimes gadījuma rezultātā. To uz savas ādas izjutis apdrošināšanas sabiedrības “Seesam” klients Aleksandrs, kurš bija devies ceļojumā uz Kipru. Ceļojuma apdrošināšanas polise, kura ietvēra arī zemūdens niršanas risku, 9 dienām izmaksāja 67 eiro, bet izdevumi, lai segtu ārstēšanās procedūras, kuras bija nepieciešamas pēc niršanas, sastādīja 30 000 eiro.

Viss sākās jau pēc pirmās niršanas reizes, kura, lai gan tika veikta pieredzējuša un sertificēta instruktora pavadībā, ceļotājam Aleksandram radīja galvassāpes, sliktu pašsajūtu, reiboni un sāpes kājās. Iesākumā šie simptomi tika traktēti kā karstā laika un klimata radīti blakusefekti, bet vēlāk izrādījās kā nopietnas indikācijas DCI jeb dekompresijas saslimšanai. Tālākie notikumi attīstījās gana strauji: vairākkārtēja vietējo kl**iku un labāko speciālistu apmeklējumi, konsultācijas un ārstēšanās procedūras. Tagad tas viss jau aiz muguras un ceļotājs ir atgriezies Latvijā, bet aizvien aktuāls ir jautājums kā būtu, ja viņš nebūtu iegādājies sev piemērotu ceļojumu apdrošināšanu? Kas būtu noticis, ja ceļotājam pašam būtu jāsedz šie vairākus desmit tūkstošus vērtos ārstēšanās izdevumus?

Ņemot vērā šo ceļotāja pieredzi, apdrošināšanas kompānija Seesam aicina ikvienu ceļotāju izvēlēties sev vispiemērotāko ceļojumu apdrošināšanas programmu un nebūt vieglprātīgiem, metot izaicinājumu liktenim.
Seesam ceļojumu apdrošināšana paredz plašu apdrošināšanas segumu, civiltiesisko atbilstības apdrošināšanu, kā arī ir iespējams katru polisi pielāgot individuāli klienta vajadzībām, izvēloties aizsargāt papildu riskus.

Foto: pixabay.com

Piedāvājam īpašas ceļojumu programmas aktīvās atpūtas un sporta cienītājiem. Ja programmā iekļauts risks “Naudas zādzība”, tad Seesam sedz naudas zādzību no seifa viesnīcas numuriņā vai no viesnīcas administrācijas seifa, ja ir redzamas uzlaušanas pēdas. Atlīdzinām arī zaudējumus, kas radušies saistībā ar čarterreisu aizkavēšanos un kompensējam izdevumus, ja ceļojumu nācies atcelt personisku iemeslu dēļ, piemēram, piemēram, ja pēkšņi zaudēts darbs vai pārcelts atvaļinājums, negaidīti gājis bojā mājdzīvnieks vai radies nopietns strīds ar ceļabiedru.

Ja kopā ar apdrošināto personu ceļojumā dodas bērni līdz 7 gadu vecumam, tad par katru bērnu līdz 7 gadu vecumam jāmaksā 50% no prēmijas. Atsaucoties uz mūsu klientu ieteikumiem, esam izstrādājuši īpašu ceļojumu apdrošināšanas programmu senioriem no 76 gada vecuma.

Seesam Insurance AS Latvijas filiāle ir Somijā lielākās un atpazīstamākās nedzīvības apdrošināšanas kompānijas “OP Insurance Company Ltd.” 100% meitas uzņēmums, kas darbojas Somijā lielākās finansu grupas “OP-Financial Group” sastāvā. Seesam Insurance AS Latvijas filiāle sniedz apdrošināšanas pakalpojumus jau kopš 1993. gada.

Sadarbībā ar 

Leave a Comment