Netērēsim lieki: 12 lieliskas idejas kā izmantot nonēsātus t-kreklus!

maxresdefault-1-1024x700

1.Uzpin paklāju – kokvilnas t-krekli ir ļoti labs materiāls vannas istabas paklājiņam. Galvenais ir atrast skaistu rakstu kādā tos sapīt. Košākam rezultātam izmanto dažādas krāsas  t-kreklus, kuriem nogriez piedurknes un pin “uz riņķi” nevis taisnstūra formā.

2.Uztaisi iepirkuma maisiņu – šeit gan būs nepieciešams nedaudz padarboties ar šūšanu, taču, ja rokas tev ir prasmīgas, tad it nemz šujmašīnu nevajag. Aizšuj piedurknes un apkakli un t-krekla “vēdera apakšdaļā” izgriez nelielus (vai tieši lielus) caurumus kā rokturus.

3.Uztaisi “karsējmeiteņu pušķus” – noderēs dekorācijām vai kādam tematiskajam pasākumam. Savij piedurkņu un apkakles daļu stignrā kamolā, bet krekliņa pārējo laukumu sagriez strēmelītēs. Krāsainākam un apjomīgākam rezultātam, vari savīt vairākus dažādas krāsas krekliņus kopā.

4.Savij suņa rotaļlietu – šeit vari ļaut vaļu savai iztēlei. Savij mezgliņus vai bumbiņu. Ja tev ir kaķis – nav liela bēda – tam arī patiks!

5.Piešķir groziņiem jaunas krāsas – nogriez no krekliņa visas šajā gadījumā “nevajadzīgās” daļas: piedurknes, apkales un “krūšu” daļu, atstāj tikai “taisno daļu”. “Uzvelc” to groziņam un pieskavo maliņas.

6.Izgriez saimniecības lupatiņas – izgriez auduma gabaliņus, sašuj tos vairākās kārtās un izmanto tīrīšanas vajadzībām! Vinīgi atceries, ka kodīgāki tīrīšanas līdzekļi var likt krāsai atdalīties no auduma gabaliņiem!

7.Uztaisi sev jaunu krekliņu – ja jūties īpaši radoša, tad vari no krekliņa uztaisīt topiņu vai uztaisīt kādus caurumiņus vai bārkstiņas.

8.Uztaisi krāsainas rokassprādzītes – šis lieliski varētu iederēties festivālos vai kādos tematiskos pasākumos. Nogriez nelielas strēmelītes no t-krekla auduma un sapin tās kā bizītes.

9.Uztaisi krāsainas kaklarotas – gatavošanas process ir līdzīgi kā rokassprādzītēm.

10.Uzšuj sev šalli – šiet droši izmanto jebkuras krāsas un materiālus, kas tev šķiet piemēroti. Izgriez auguma gabalus un sašuj to jebkādā “rakstā” kā vēlies.

11.Uztaisi meitenīšu kleitiņu – izdekorē savu t-kreklu jebkā kā vēlies un uztaisi jostiņu. Sanāks oriģināla kleitiņa kādam bērnu pasākumam.

12.Uztaisi sev matu turbānu – aizšuj piedurknes un apkakli, bet krekla “vēdera daļā” iešuj gumiju. Krekla “taisno gabalu” vari saīsināt atkarībā no sava matu garuma. Kokvilnas materiāls ļoti labi uzsūc mitrumu.

Lasi vēl: Fantastiski dekora elementi, kas pārsteigs visus un ieekonomēs naudu

Avots: lifehack.org

Leave a Comment