Neticami! Meitene, kura šķauda 12 000 reizēs DIENĀ

Skolnieces vecuma meitene, Ketlīna, šķauda aptuveni 20 reizes minūtē. Tas ir radies kāda nezināma apstākļa iespaidā, bet ārsti netic un apgalvo, ka šķaudīšanas cēlonis noteikti nav alerģija vai vīrusi.

Ketlīna nepiedzima ar šādu kaiti. Viņa sāka piedzīvot nebeidzamās šķavas pirms aptuveni mēneša. Neviens no 6 ārstiem, kurus viņa ir apmeklējusi, nespēj noteikt šķaudīšanas iemeslu. Šo apstākļu dēļ Ketlīna vairs nav spējīga apmeklēt skolu, jo ir grūti koncentrēties un bērni viņu sāk apsmiet.

Vienīgais laiks, kad šķavas rimstas, ir tad, kad Ketlīnai izdodas aizmigt. To palīdz izdarīt nomierinošie medikamenti un Bītlu mūzikas klausīšanās. Šķaudīšana, šķietami, pieņemas spēkā.

snees2

“Kad es sāku šķaudīt, man likās, ka tā ir vienkārši alerģiska reakcija pret kaut ko un tas pāries. Bet tad vairs tas nepārgāja un man ir radušās problēmas ar ēšanu un vēders ir konstantā diskomfortā,” par savu netipisko situāciju stāsta skolniece.

Meitene atzīstas, ka viņa ir kļuvusi vārga, jo nespēj ieēst, šķaudīšanas dēļ. Viņa kaut uz brīdi gribētu pamest savu ķermeni, vērot, kā tas guļ, jo pat sapņos Ketlīna šķauda.

Ketlīna un viņas vecāki ir informējuši sabiedrību par šādu kondīciju, cerībā, ka varētu atrasties kāds speciālist, kurš varētu viņu atsvabināt no šķaudīšanas.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment