Neticami vienkārši, bet izcili gardi kanēļa auzu pārslu cepumi: recepte jebkurai dzīves situācijai

Esam atraduši auzu pārslu cepumu recepti visām gaumēm un visiem gadījumiem – jums noteikti patiks.

Mēs iesakām auzu pārslu cepumiem pievienot kanēli – tas piešķir cepumiem unikālu garšu un aromātu.

Sastāvdaļas:

Auzu pārslas – 150 g

Kviešu milti – 20 g

Olas – 2

Cukurs – 70 g

Sviests – 70 g

Kanēlis – 2 tējkarotes

Pagatavošana:

Atdaliet dzeltenumus no baltumiem un saputojiet tos ar 1/2 sviesta, kanēli un cukuru.

Saputojiet olu baltumus līdz stingrām putām. Atlikušajā sviestā 10 minūtes, maisot, apcep auzu pārslas.

Lasi vēl: Bauda dzīvi pēc pilnas programmas: trīs laimīgākās zodiaka zīmes

Ļauj atdzist un sajauc ar olu un cukura maisījumu un miltiem. Pievieno olu baltumus un samaisa.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 52%

0%

Ar karoti liek cepumus uz cepšanas paplātes, kas izklāta ar pergamentu. Cep 15 minūtes 180°C temperatūrā sakarsētā cepeškrāsnī.

 

 

Leave a Comment