Esam atraduši auzu pārslu cepumu recepti visām gaumēm un visiem gadījumiem – jums noteikti patiks.
Mēs iesakām auzu pārslu cepumiem pievienot kanēli – tas piešķir cepumiem unikālu garšu un aromātu.
Sastāvdaļas:
Auzu pārslas – 150 g
Kviešu milti – 20 g
Olas – 2
Cukurs – 70 g
Sviests – 70 g
Kanēlis – 2 tējkarotes
Pagatavošana:
Atdaliet dzeltenumus no baltumiem un saputojiet tos ar 1/2 sviesta, kanēli un cukuru.
Saputojiet olu baltumus līdz stingrām putām. Atlikušajā sviestā 10 minūtes, maisot, apcep auzu pārslas.
Lasi vēl: Bauda dzīvi pēc pilnas programmas: trīs laimīgākās zodiaka zīmes
Ļauj atdzist un sajauc ar olu un cukura maisījumu un miltiem. Pievieno olu baltumus un samaisa.
Ar karoti liek cepumus uz cepšanas paplātes, kas izklāta ar pergamentu. Cep 15 minūtes 180°C temperatūrā sakarsētā cepeškrāsnī.