Bauda dzīvi pēc pilnas programmas: trīs laimīgākās zodiaka zīmes

Astrologi ir pastāstījuši par Zodiaka zīmēm, kuras jūtas simtprocentīgi laimīgas.

Laime tām ir iekšienē, kur tai vajadzētu būt, saskaņā ar filozofiskajiem traktātiem. Astroloģe Olga Stella pastāstīja par laimīgākajām Zodiaka zīmēm.

Dvīņi

Laimīgāko cilvēku tituls pienākas Dvīņiem – cilvēkiem, kuri ir laimīgi kopumā vienmēr, visu mūžu. Laime viņiem patiešām ir iekšienē, tur, kur tai vajadzētu būt saskaņā ar filozofiskiem traktātiem. Tikai visu ārējo apstākļu dēļ šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir apakšpersonība, kas tiek galā ar visām pasaules rūpēm un raizēm. Viņus nav vērts apskaust, jo viņi vienkārši tādi ir. Optimistiski, priecīgi un iedvesmojoši, un par to mēs viņus mīlam.

Ūdensvīrs

Visām pārējām zīmēm pilnīgai laimei vienmēr kaut kā pietrūkst, bet Ūdensvīram kaut kā pietrūkt nevar: Ūdensvīri vienmēr ir pārliecināti, ka viņiem ir viss. Un, ja kaut kas nav, tātad tas viņiem nav vajadzīgs, loģiski? Šī neticamā rakstura īpašība ļauj Ūdensvīriem vienmēr būt laimīgiem. Atšķirībā no citiem, kuriem, lai būtu laimīgi, ir vajadzīgas tādas garlaicīgas lietas kā alga.

Lasi vēl: Ko mājā ienes orhideja: tautas zīmes un māņticības par vienu no skaistākajiem ziediem

Lauva

Lauvas tik patiesi tic, ka ir radīti laimei, gluži kā putns lidojumam, ka nelaimīgi gandrīz nekad nav. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem skumjas, nomāktība vai nostaļģija ir bezjēdzīga laika tērēšana. Par ko viņiem ir liels cilvēcisks paldies, jo nelaimīgs Lauva ir dusmīgs Lauva.

 

 

 

Leave a Comment