Neticams sievietes stāsts- ko viņai patīk darīt ar pinceti?!

Viņa ar pinceti un knaiblēm rauj ārā sev gaļas gabalus.

“Es ieslīgu tādā kā transā, kurā pavadīju vairākas stundas. Es jutos brīnišķīgi, kad to darīju. Vienīgais brīdis, kad es nedomāju par savas ādas raustīšanu ar pinceti, bija laiks, ko pavadīju guļot,” apgalvo Šarlote.

Vairāku gadu garumā, Šarlote bija spējusi savu ķermeni pārklāt ar rētām, no kurām lielākās bija pat divu Eiro centu lielumā. Uz viņas ādas gandrīz nav vietas, kurā nav rētu.

Šarlote cieta no reta stāvokļa, dermatilomānijas, tā ir reta Sli**ba, kas liek cilvēkam aizrauties ar vēlmi raut ārā sev miesas gabalus.

gabali2

Viņas problēmas sākās, kad viņa bija 16 gadus veca un negaidīti viņai piedzima bērns.

“Man pāris dienas ļoti sāpēja vēders, bet man katru reizi vienkārši likās, ka ļoti vajag doties uz labierīcībām,” Šarlote pastāstīja.

“Es steidzos uz tualeti, bet, kad esot tur, es izdzirdēju ūdens šļakstus un bērna raudas, es paskatījos lejā, un tur bija meitenīte.”

Neticami, bet Šarlotei nebija ne jausmas, ka viņa bija stāvoklī. Viņa vienmēr ir bijusi “liela meitene”, tādēļ, viņai šķita, ka viņa vienkārši pieņēmusies svarā par pāris kilogramiem, kā arī, viņai regulāri bijuši smērējoši izdalījumi, viņa domāja, ka tās ir mēnešreizes. Par laimi, meitenīte piedzima ar kājām pa priekšu, citādi viņa būtu noslīkusi.

gabali3

Nabas saite pārtrūka, kad viņa izkrita no dzemdes un es noskrēju lejā pa trepēm, tai vēl karājoties man starp kājām un kliedzot: “Mammu! Tēti! Podā ir bērns!”

Šarlotes vecāki izņēma bērnu no poda un izsauca ātro medicīnisko palīdzību. Lai atcerētos sava bērna neierasto piedzimšanu, viņa meitu nosauca par Luīzi, no vārda “loo“, kas angliski nozīmē tualete. Luīze tagad ir veselīga un laimīga, 12 gadus veca meitene.

Šarlotei bija pēcdzemdību depresija un viņa cieta no vardarbības, attiecībās ar Luīzes tēvu.

Darīšana sev pāri

Kad Šarlote beidzot saņēmās un pameta Luīzes tēvu, viņa drīz vien satika un iemīlējās savā tagadējā partnerī, Mārtinā.

Šarlotei 38 gadus vecais Mārtins ir princis baltā zirgā, viņš ir uzaudzinājis Luīzi, kopš viņa bija 1,5 gadus veca. Mārtins bija spējīgs dod Šarlotei drošību un komfortu, kas viņai bija nepieciešams, un viņi pārcēlās uz Norviču, lai dzīvotu laukos, kopā ar Mārtina vecākiem.

gabali4

Kad Luīze sāka iet skolā, Šarlote bija 20 gadus veca un viņai nebija ko darīt visu dienu. Mārtins bija darbā, viņš strādāja par santehniķi, tādēļ viņa jutās vientuļi – ja viņa nebija aizņemta māte, tad kas gan īsti viņa bija?

Drīz viņa sāka plūkāt savu miesu.

“Es sāku ar uzacu raustīšanu, tad es pieķēru sevi darot to arvien biežāk un biežāk, līdz vairs to nespēju kontrolēt. Man patika to darīt, kad neviena nebija apkārt. Bet, kad es devos pakaļ Luīzei uz skolu, es atkal biju normāla mamma,” viņa pastāsta.

“Es apzinājos, ka daru sev pāri, bet tas deva man nelielu uztraukumu. Es ierakos savā ādā ar pinceti, un pirms es to apzinājos, manā ādā jau bija liels caurums, aptuveni viena centimetra dziļumā.”

Viņa kļuva tik apsēsta, ka viņa paslēpa pincetes visā mājā un nespēja sagaidīt, kad Mārtins un Luīze būs devušies prom. Šarlotei izdevās paturēt savu kondīciju noslēpumā, nekad neļaujot Mārtinam sevi redzēt kailu. Bet, pēc četriem gadiem, viņa neizturēja un atzinās Mārtina mātei.

Kā viņai izdevās saņemt palīdzību

Tas, ka Mārtins uzzināja par Šarlotes kondīciju, visu tikai saasināja, jo Šarlotei vairs nešķita, ka viņai tas jāslēpj. Viņa izrāva milzīgus gaļas gabalus no savas sejas, un, kad Mārtins konfiscēja visas mājās esošās pincetes, Šarlote audzēja nagus un noasināja tos tik spicus, lai viņa varētu turpināt raut ārā miesas gabalus.

Viss kļuva tik slikti, ka Šarlote tika reģistrēta kā cilvēks ar invaliditāti.

Kad viņa jau bija atmetusi sev ar roku, Mārtins ievēroja reklāmu, kurā tika rādīta TV programma ar nosaukumu “Speakmens“, tajā iesaistīti terapeiti un dzīves treneri, kas izmanto revolucionāras terapijas, lai ārstētu neierastus psiholoģiskus stāvokļus.

Izmantojot medikamentu kombinācijas, iejaukšanos un kognitīvās uzvedības terapiju, mentoriem izdevās tikt līdz Šarlotes apziņai. Brīnumainā kārta, viņa tika izdziedināta un jau vairāk kā gadu nav sev darījusi pāri.

Šarlotes rētas lēnām sadzīst un kļūst neredzamas, bet viņai izdevies pārvarēt savas bailes un tagad viņa jūtās priecīga par to, ka var socializēties un iziet sabiedrībā.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment