Neticami fakti par krāpšanu

1. Lielākā daļa vīriešu vēl aizvien mīl savu otru pusīti, kad krāpj

Tas, ka viņš krāpj, nenozīmē, ka viņš vairs tevi nemīl. Viņš tikai ir kļuvis ir neapmierināts ar konkrēto situāciju jūsu attiecībās. Krāpšana visbiežāk ir novērojama tad, kad pāris ir precējies, viņiem ir bērni, darbs cauru dienu – viņi aizmirst paši domāt par sevi, par savām attiecībām. Sievietes ir tās, kuras visvairāk sūdzas par romantikas trūkumu, tomēr patiesībā arī vīriešiem tas pietrūkst.

2. Vīrieši bieži krāpj ar sievietēm, kuras pazīst

Ja vīrietis krāpj, tas noteikti nenozīmē, ka viņš izvēlēsies nepazīstamu sievieti no bāra. Bieži vien ir gadījumi, kad vīrietis krāpj ar kādu ļoti ilgi pazīstamu sievieti, piemēram, bērnības draudzeni. Un fakts – 60% neuzticības sākas darbavietā. Tādēļ pārliecinies, vai tavs vīrietis jūtas tev tuvāks, nekā savai darba kolēģei.

3. Vīrieši krāpj, lai glābtu laulību

Daudzi vīrieši mīl savu otru pusīti, tomēr nezina, kā lai saglābj attiecības, ja tās ir nonākušas strupceļā. Un sūrā patiesība ir tā, ka krāpšana tiešām bieži vien attiecības saved kārtībā un pāris, kurā ir bijusi neuzticība, nodzīvo laimīgu dzīvi kopā.

4. Vīrieši sevi ienīst pēc krāpšanas

Tu par vīriešiem, kuri krāpj, varētu domāt par viņiem kā par vīriešiem bez nekādiem morāles principiem. Bet patiesība ir tāda, ka viņi jūtas patiešām slikti un nožēlo to. Lai arī kādu iznākumu krāpšana nestu..

5. Sievietes krāpj tikpat bieži, cik vīrieši – un tas ir daudz bīstamāk

Pētījumi ir pierādījuši, ka sievietes krāpj aptuveni tikpat bieži, cik vīrieši – tikai atšķiras iemesli, kāpēc ir notikusi krāpšana. Sievietes vairāk krāpj, lai iegūtu emocionālu apmierinājumu – visbiežāk tā ir krāpšana internetā – bez nekāda fiziska kontakta, un tas ir viens no graujošākajiem krāpšanas veidiem.

Avots: www.redbookmag.com

Leave a Comment