Nežēlīgie dzīves noteikumi sievietēm

Mēs esam “cietēju” paaudzes turpinājums. Tā vecmāmiņas mācīja mūsu mammas, bet mammas attiecīgā garā audzināja mūs. Kaut arī mēs esam paaudze, kura ir paspējusi nogaršot brīvības garšu.

Mēs it kā atrodamies starp diviem dzirnakmeņiem. Tāpēc visvieglāk ir izlikties par vāju, paslēpties zem galda un atbrīvot sevi no liekiem pienākumiem. Tieši tāpēc vairums sieviešu attiecībās ar vīriešiem izvēlas upura lomu. Protams, bez tā nekā, vajag sev laiku pa laikam iedot atelpas brīdi.

Lasi arī: Kārtīga izrunāšanās spēj satuvināt un padarīt stiprāku ģimeni

Katra no mums spēj savās smalkajās, trauslajās rociņās noturēt visu pasauli .Tā ir atsevišķa māksla – no vienas puses būt ievainojamai, maigai un glāstošai, bet no otras puses turēt rokās savas dzīves stūri.

Šie ir 13 cietsirdīgi dzīves noteikumi sievietēm no slavenās politiķes un publicistes Irīnas Hahamades. Patiesība acīs kož…

  1. Pats galvenais ir reizi par visām reizēm sev iegalvot: princis baltā zirgā – tas ir viens vienīgs izdomājums. Nevienam nav pienākums darīt tevi laimīgu un glābt no visiem liktens pagriezieniem. Ar laiku vīrietim vienkārši apniks vilkt sev līdzi smago čemodānu ar tavām žēlabām par dzīvi. Lai izvairītos no pamestā čemodāna skumjā likteņa, tev vajag koncentrēties nevis uz vīrieša meklēšanu, bet pašai uz sava mērķa realizēšanu.
  2. Samuraji seko šādam filosofiskajam principam: nomirt pirms. Lai cik paradoksāli tas arī neskanētu, nāvējošā cīņā uzvar tas samurajs, kurš jau ir Mir*s. Vienārši detaļās izdomā vissliktāko scenāriju situācijai, kura neliek tev mieru dotajā brīdī. Un iedomājies, kas notiks pēc tam. Apraksti visus savus gājienus pēc sakāves. Un pēc tam, kā filmā, domās atgriez filmiņu atpakaļ uz pirmo kadru. Viens-dii – un tev vairs nav bail. Vari droši doties kaujā!
  3. Kad man saka: “Ira, tu esi muļķe”, es atbildu: “Jā, es piekrītu”. Un pati eju un daru to, ko uzskatu par vajadzīgu. Man aizrādīja – es palaidu gar ausīm un aizgāju strādāt tālāk. Nekad neko nepierādiet. Nevajag ne ar ko mērīties. Jo vairāk vīriešu kolektīvā. Tas ne ar ko labu nebeigsies.
  4. Lai izveidotu harmoniskas attiecības ar kādu, vispirms vajag izveidot harmoniskas attiecības pašam ar sevi, un sevi iemīlēt.
  5. Ko darīt? Es jums pateikšu. Mācīties sapņot, izvirzīt sev augstus mērķus un tiekties pēc tiem. Gūstot baudu nevis no galarezultāta, bet gan no procesa. Un, ja jums izdosies atrast un attīstīt sevī šo enerģiju, tad nebūs vajadzīgas nekādas pūles, viss nokārtosies pats no sevis – gan sapņi, gan karjera, gan mīlestība.
  6. Sievieti-raķeti, tas ir tādu, kura traucas uz priekšu, īstenojot savus mērķus un sapņus, gudrs vīrieties noteikti pa īstam novērtēs. Tādā sievietē vienmēr ir, ko atminēt. Un tas aizrauj…
  7. Sieviete, kura spēj harmoniski attīstīt un savienot sevī sievišķi un vīrišķo sākumu, kura izmantos visu, kas vien pasaulē pieejams, lai pašrealizētos, kļūst par unikālu sievieti. Tāda bija, piemēram, Koko Šanele. Un, ja ir vēlēšanās, par tādu kļūt var katra sieviete. Pārbaudīts uz sevi!
  8. Vīrietim nav jābūt jūsu pasaulei, bet viņam ir jābūt tās daļai, kas atrodas vienā rindā.
  9. Mācies visu laiku, iegūsti jaunu informāciju. Tā ir drošība, tas pamats, kas palīdzēs tev izdzīvot visgrūtākajos laikos. Kaut kur Oksfordā es lasīju lekciju un iepazinos par vienu meiteni no Krievijas. Viņa tur bija iestājusies, mācījās filologos. Un turklāt strādā vispazīstamākajā bankā. Viņa saka: “Jūs nevarat vien iedomāties, kāda pieredze. Es tagad māku visu! Es nekad un nekur nepazudīšu”.
  10. Iepazīstoties ar vīrieti ir jāmāk spilgti izteikt, un pēc tam pārvērsties par muļķi. Turklāt ir svarīgi negaidīti un ļoti diplomātiski pāriet no viena stāvokļa otrā. Vīrietis ir šausmīgi bailīgs, viņš visu laiku par kaut ko baidās. Tad sieviete ir pārāk bagāta, tad pārāk nabadzīga, tad pārāk skaista vai otrādi. Tāpēc vajag kļūt neparedzamai, ar vieglumu un humoru veidot attiecības.
  11. Nauda panākumu iegūšanā ir otrajā vietā. Vajag tieši tik daudz naudas, lai realizētu savas idejas. Un, lai nebūtu katru dienu jāpamostas ar domu: ”Ak dievs, kā es neciešu šo darbu, bet es nomiršu no bada, ja to nedarīšu.”
  12. Nebaidies no izmisuma. Nokrīti līdz pašai apkašai. Es braucu uz vasarnīcu, veselu nedēļu nogulēju un ne ar vienu nesarunājos. Es teicu sev, ka esmu briesmīga, ka esmu lūzeris, un visu tādā garā. Es sevi žēloju, un man pat sāka iepatikties būt nelaimīgai. Bet kaut kādā brīdī organismam tas apnika un tas saka: dzīve taču turpinās! Es neesmu nomirusi, saule spīd. Viss ir labi! Un tu celies un ej tālāk.
  13. Jo liktenis ir kā lauva. Ja tu baidies, tas tev uzbruks, bet ja tevī nav baiļu, tad tas pagriezīsies uz to pusi, kur tu gribēsi.

Lasi arī: Aktīvā atpūta kopā ar ģimeni

Padomi ir patiešām saprātīgi! Cik gan grūti ir būt sievietei, bet noderīgs padoms, kas iegūts vajadzīgajā brīdī, var ievērojami šo darbu atvieglot.

Avots: idejukabata.eu

Leave a Comment