No 20 līdz 50+: stiliste atklāj, kādas lūpu krāsas izvēlēties meitenēm un sievietēm

Grima māksliniece un matu meistare Odrija Goldberga pastāstīja, kādi lūpu krāsas toņi ir piemēroti dažādām vecuma grupām.

Priekšroku vajadzētu dot, ņemot vērā ādas krāsu, gaumi un modes tendences. Tomēr ir daži vispārīgi ieteikumi, kas var palīdzēt izvēlē.

Jauniešiem līdz 20 gadu vecumam

Jauniešiem bieži vien ir piemēroti spilgti un drosmīgi toņi.  Tie var būt piesātināti rozā, koraļļu, neona krāsas. Populāri ir arī nude un caurspīdīgo toņu varianti, kas ir piemēroti dabiskāka izskata radīšanai.

30-40 gadi

Šajā vecumā daudzi cilvēki dod priekšroku izsmalcinātākām un atturīgākām krāsām. Klasiskie toņi ir sarkans, ķiršu un tumši rozā. Labi der dažādi mokas un smilškrāsas toņi.

Lasi vēl: Nenovērtējama gudrība: 4 vienkārši psihologa noteikumi, kas palīdzēs jums sasniegt jebkuru mērķi

50 gadi un vairāk

Nobriedušām dāmām bieži tiek ieteikti maigāki un dabiskāki toņi. Pievērs uzmanību sārti bēšam, gaiši brūnam un maigi rozā tonim. Joprojām var izmantot košas krāsas, taču mērenākos toņos, piemēram, tumši sarkanu vai bordo. Koši sarkanais tonis var izskatīties nedaudz vulgāri.

“Ir svarīgi atcerēties, ka šīs vadlīnijas nav stingri noteikumi. Lūpu krāsas toņa izvēlei jābūt atkarīgai no individuālajām vēlmēm un personīgā stila. Svarīgi ņemt vērā izskata krāsu tipu un kopējo grima stilu.

Pirmkārt, jums jābūt ērti, lūpu krāsas tonim jāatspoguļo jūsu noskaņojums vai iekšējais pasaules redzējums. Vislabāk ir eksperimentēt ar dažādiem toņiem, lai atrastu sev piemērotāko,” saka Goldberga.

Leave a Comment