No 5. oktobra sākas Venēras reversā kustība: kā tā ietekmēs jūs!

Venēra būs retrograda no 2018. gada 5. oktobra līdz 16. novembrim. Venēras atpakaļgaitas kustības ēnu periods sākas 2. septembrī un beidzas 17. decembrī.

Ņemiet vērā, ka ēnu periods sākas pirms Venēra sāk savu reverso kustību.

Lasi arī: Kāda planēta valda pār katru Zodiaka zīmi

Tāpat kā mīlestības un vērtību planēta, Venēras retrograda laiki ir laiki, kad mēs pārvērtējam savas vērtības, pārvērtē to, ko mēs novērtējam. Šis ir periods, ko daudzi astrologi uzskata par nepiemērotiem laulības noslēgšanai vai jaunu attiecību uzsākšanai.

Šajā periodā lielas finanšu saistības arī nav uzrādītas. Venēras retrograda cikls ir labs laiks, lai izveidotu budžetus un finanšu plānus, kā arī pārdomāt mūsu personīgās attiecības. Tomēr nav ieteicams veikt galīgos pasākumus finansējuma un mīlestības jomā, kamēr Venēra nonāk tiešajā kustībā.

Tā kā Venera regulē skaistumu un estētiku, Venēras reversā kustība nav ideāls laiks pārmaiņām (jaunas frizūras, jauns skapis, kosmētiskā ķirurģija utt.). Tā kā Venēra ir saistīta ar sabiedriskiem notikumiem, lietas var notikt ne tā kā plānots.

Attiecībā uz mīlestību pagātnes pielūdzēji var atkal parādīties tavā dzīvē, un dažas attiecības var beigties. Ar reverso Venēru Skorpionā mūsu intensitātes vajadzības var būt augstas, bet neapmierinātas.

Mēs varam apšaubīt intimitāšu vai kaislības līmeni, kāds mums ir attiecībās. Ciklam beidzoties ar Venēru Svaros, romantiskā vilšanās tendence var būt vēl spēcīgāka.

Attiecības, kas ir īpaši sarežģītas, var beigties šajā ciklā. Tomēr ciešas attiecības izdzīvos pat tad, ja uz ceļa būs šķēršļi.

Lasi arī: Pārliecinies, vai tavas attiecības ir laimīgas

Daži cilvēki var apšaubīt, vai viņu partneri tiešām tos papildina. Tomēr šajā laika posmā mēs varam būt dziļākā saskarē ar mūsu mazāk acīmredzamajām un mazāk virspusējām vajadzībām.

Attiecībā uz naudu, finansēm un īpašumu centies atturēties no nopietniem pirkumiem vai finanšu lēmumiem šajā otrā posma ciklā. Piemēram, jaunas mājas, automašīnas vai cita nekustamā īpašuma pirkšana var izraisīt kļūdainas sekas vēlāk.

Būs īstais laiks pārvērtēt mūsu romantiskās un finansiālās vajadzības; bet atkal galvenos lēmumus naudas un mīlas jautājumos vislabāk izdarīti pēc reversās kustības beigām (16. novembrī) un vēl labāk pēc ēnu posma beigām (17. decembris).

Mūsu uztvere var tikt izkropļota, un mēs, diemžēl, varam ar nožēlu iziet no reversā cikla, ja mēs rīkojamies steigā. Retrograda Venēra nav nekas nepareizs, taču šajā ciklā vienmēr ir prātīgi pievērst īpašu uzmanību!

Avots

Leave a Comment