No kā ir atkarīga katra zodiaka zīme

Katrs cilvēks jebkurā laikā ir atkarīgs no kaut kā vai kāda. Nav obligāti jābūt atkarīgam no alkohola vai narkotikām, lai patiešām izjustu problēmas klātbūtni.

Šī ir cilvēka būtība – viņam vienmēr ir jābūt kādam trūkumam vai vājumam. Jums pat nav jāapzinās jūsu atkarības, jo katrai zodiaka zīmei tās ir gandrīz tādā pašā diapazonā. Piemēram, Zemes zīmēs atkarība būs daudz materiālāka nekā garīgā. Ja jūsu paradumi nerada neērtības jums un mīļajiem, tad nav jēgas no tiem atbrīvoties. Runājot par citu viedokli, tas ir sekundārs jautājums neatkarīgi no tā, cik tas ir savāds.

Auns

Auns ļoti bieži “sēž akumulatoru”, un tas viņiem raksturīgs ne tikai emocionāli, bet arī fiziski. Fakts ir tāds, ka šīs zīmes pārstāvji nezina, kā būt pragmatiskiem, viņi nezina, kā saskaitīt savus spēkus. Auns vienmēr iet kā buldozers – tikai uz priekšu, caur visiem šķēršļiem, visu ceļā noslaucīt. Šādai dzīvei ir nepieciešami pilnīgi savaldoši un tērauda nervi. Auns visbiežāk cieš no atkarības no alkohola, kā arī ir grūti izlaist kofeīnu, tāpēc viņi dzer daudz kafijas vai enerģijas dzērienu. Visbiežāk viņi neatzīst narkotiskās vielas. Auns ir atkarīgs no brīvības sajūtas, tāpēc viņiem patīk ceļot, pārgājieni, koncerti.

Lasīt arī: Garīgie un enerģētiskie slimību cēloņi

Vērsis

Vērsis mīl fizisko intimitāti un vēlas to ātrāk nekā jebkurš, pat ja tas viņiem nav pamanāms. Šie cilvēki mīl garšīgu ēdienu, un ne tikai to, ka tas bija jauki, bet maltīte tika iegaumēta uz ilgu laiku. Vērsis ir atkarīgs no jebkura mēroga un veida izklaides. Tās var būt datorspēles un azartspēles. Vērsis mīl būt par pirmo. Viņi ir atkarīgi no slavas un prioritātes sajūtas, tāpēc viņi spēlē labi spēlēs ar konkurences raksturu. Vērsis mīl noslēgt derības, un viņi arī ir atkarīgi no viņu “alas”. Viņiem ļoti patīk sēdēt mājās un neko nedarīt.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment