No kā ir atkarīga katra zodiaka zīme

Dvīņi

Dvīņi ļoti bieži ir atkarīgi no alkohola vai pat smagiem medikamentiem. Protams, šādu cilvēku procentuālais daudzums ir neticami un nenozīmīgi mazs, bet, ja to ņem par procentiem no citām pazīmēm, Dvīņi būs kaut kur pie Zivīm. Šie cilvēki ļoti vēlas eksperimentēt un mainīt situāciju. Tikai elite var saprast dvīņus, tāpēc meklēt iemeslus nav jēgas. Dvīņi vēlas uzzināt par visu, kas notiek pasaulē, tādēļ viņiem ir ļoti mūsdienīga un plaši izplatīta atkarība – no interneta un sociālajiem tīkliem. Viņiem pastāvīgi ir nepieciešams tālrunis ar piekļuvi tīklam, internetam mājās, darbā, automašīnā, jaunām ierīcēm, ierīcēm utt. Viņi arī smēķē vairāk nekā citi.

Lasīt arī: Meditācija dusmu savaldībai “Kalnu upe”

Vēzis

No ārkārtīgi kaitīgām atkarībām vērts uzsvērt alkoholu. Runājot par sarežģītākām problēmām, šiem cilvēkiem ir viens vājš punkts – viņi baidās no vientulības, kad viņi ir attiecībās. Vēzi ļoti savaino šķiršanās, īpaši, ja tie nav iniciatori. Viņiem ir grūti piedzīvot zaudējumus. Tie burtiski ir atkarīgi no mīlestības, siltuma sajūtas, tuvības mīļotajam. Tomēr vēži ir atkarīgi no viņu prioritātēm dzīvē. Viņiem tas neaizstās neko, pat ja tas sāpina cilvēkus, kas viņiem tuvi. Šī ir tik savdabīga paradoksāla spēle. Ar viņiem tas ir ļoti grūti, jo ar viņu atkarībām viņi cīnās, varbūt, sliktāk nekā visas citas zīmes.

Lauva

Daudzi Lauvas lieto tabaku un alkoholu bez sirdsapziņas pārmetumiem un bailēm no sekām. Vienīgais, kas to ievērojami aptver, ir iepirkšanās. Lauvas ir atkarīgas no viņu statusa un pašapmierinātības. Viņi vēlas būt labākie – tas ir viņu galvenās narkotikas, kurš mēģināja vismaz vienu reizi, tas nekad nekļūs kā iepriekš. Lauvām ir visnopietnākā naudas atkarība. Šie cilvēki tāpat, vienkārši, var savu naudu skaitīt katru dienu, pat runāt ar to. Vairāk par naudu, viņi mīl tās tērēšanu.

Jaunava

Jaunavai ir ļoti sarežģītas atkarības. Viņi cieš no smēķēšanas, no pārēšanās, no viņu pašu vienaldzības, no vēlmes atrast vienkāršu veidu. Varbūt visveiksmīgākā Jaunavu saistība ir vēlme dzīvot bez problēmām. Jaunavai ir viegli dzīvot apātijā, atdaloties no pasaules. Tas ir viņu asinīs. To ir gandrīz neiespējami izskaust, tāpēc Jaunava cieš no pēkšņām izmaiņām darbā, mājās, privātajā dzīvē. Jaunavas ir atkarīgas no viņu lietām, kuras viņi nevēlas atstāt nekādos apstākļos, nekad. Viņi arī ir atkarīgi no kārtības. Viņu mājā visam ir jāatrodas tur, kur vajag Jaunavai, pretējā gadījumā jūs varat maksāt par to, ka sabojājāt viņu mieru.

Lasīt arī: 7 kaislības, kas izraisa Sli**bas un nelaimes

Svari

Svariem patīk smēķēt un dzert alkoholu, ja viņu dzīve ir pārāk laba vai pārāk slikta. Viņi stingri atbalsta savu atkarību no mīlestības, ne tikai garīgo, bet arī fizisko. Svari reti mainās, jo tie ir ļoti piesaistīti personai, kas viņiem piemērota. Viņi, šķiet, izstrādā sava veida iekšējo mehānismu, kad viņi iegūst patiesu mīlestību. Svari ir atkarīgi no viņu hobija. Tas, iespējams, ir vienīgais pozitīvais atkarīgums starp visām Zodiaka zīmēm.

Skorpions

Skorpioni ir atkarīgi no viņu neatkarības. Tomēr dīvaini tas varētu izklausīties, tas tiešām ir tā. Viņi nevar stāvēt, kad kāds stāv uz tiem un to kontrolē. Par laimi tiem, šajā pasaulē ir daudz veidu, kā atbrīvoties no priekšniekiem un pārraugiem. No atkarības, alkohols ir jāizolē, bet ar šo Skorpions var tikt galā, kad laiks prasa. Šie cilvēki patiešām mīl seksu. Ne tas, ka citi viņu nemīl, bet Skorpions daudz sagaida no fiziskās tuvuma un rūpīgi izvēlas partnerus. Viņiem katra reize ir liels notikums.

Strēlnieks

Strēlnieki bieži nezina mēru alkohola lietošanā un smēķē daudz. Viņi arī dievina azartspēles un ļoti neizvairās no iespējas kļūt par pirmo kaut kur. Konkurences gars ir tas, kas tos ļoti spēcīgi virza. Tie ir atkarīgi no ambicioziem mērķiem, kurus viņi pastāvīgi nosaka un kurus, starp citu, var sasniegt. Strēlnieki ļoti mīl naudu, bet ne daudzumu un to uzkrāšanās ziņā, bet gan peļņas ziņā. Darbaholiķis-Strēlnieks – bieža parādība. Viņi vēlas strādāt un virzīties uz kaut ko.

Lasīt arī: Mīlestības atkarība: kas tas ir un kā no tās atbrīvoties

Mežāzis

Mežāzis ļoti rūpīgi izvēlas savas vājās puses un trūkumus. Viņi ļoti labi kontrolē visus savus piederumus. Viss, bet viens – statuss sabiedrībā. Viņi novērtē vietu, kur tie atrodas tagad, bet vienmēr cenšas panākt augstāku līmeni, un viņi ir gatavi atdot gandrīz visu, kas viņam ir, lai tiktu tur. Šis ir viens no visskopākajām Zodiaka zīmēm, bet jūs nekad neredzēsiet Mežāzi, atņemam pēdējo konfekti bērnam, vai neaizdodot savam mīļotajam cilvēkam nelielu summu. Mežāžu skopums ir atkarība no saņemtajiem līdzekļiem. Viņi nestrādās ne sekundi, ja viņi par to nesaņem naudu. No narkotiskās vai alkohola atkarības Mežāzis cieš retos gadījumos.

Ūdensvīrs

Internets un datorspēles – tas ir tas, no kā Ūdensvīram vienkārši aiznes jumtu. Šie cilvēki nedrīkst atstāt māju dienām un nedēļām. Spēlējot videospēles, Ūdensvīrs iedomājas sevi pasaulē, kur viņi var kļūt stiprāki un labāki. Šī zīmes pārstāvji ir atkarīgi no aizraušanās, tāpēc to elements ir bīstams sportā un ekstrēmās izklaidēs. Daži nesaprotami iemesli Ūdensvīra vidū ir arī bieži sastopami smēķētāji. Ja no abiem iepriekš minētajiem ir abstrakts, tad principā šiem cilvēkiem ir diezgan daudz nopietnu pielikumu.

Zivis

Starp Zivīm bieži ir sastopami narkomāni un alkoholiķi. Kāpēc, tas nav pilnīgi skaidrs, bet šāda veida atkarības ir ļoti populāras starp šīs zīmes pārstāvjiem. Viņi novērtē brīvību un cilvēkus, kuri palīdz viņiem tā justies, tāpēc viņi ir atkarīgi no otrās puses un no draugiem. Viņiem pārdzīvo šķiršanos ne labāk kā vēzis. Viņi nevar dzīvot bez savām mantām, tā pat kā Zemes zīmes. Atklāti sakot, zivīm ir visvairāk atkarību no dažādām šķirnēm un sugām. Viņi var tikt galā ar tām, bet viņi bieži to nevēlas.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment