Horo***ps 28.februārim: centieni trešdienā nesīs baudu!

Šo dienu vēlams aizvadīt visa veida centienos. Vai tas būt nepieciešamība pabeigt iesāktos darbus, vai sākt ko jaunu. Vai meklēt sevi garīgi, vai fiziski attīstīt sevi!

Auns

Šodien jūs varat sasniegt lielus panākumus, bez pūlēm. Šis laiks ir labvēlīgs lieliem pirkumiem, mājokļu pasākumiem. Arī mīlestībā jūs sagaida patīkami pārsteigumi, un dažus zīmes pārstāvjus – daudzsološas paziņas.

Vērsis

Mēģiniet pēc iespējas vairāk plānot šo dienu. Labas biznesa sarunas notiks. Ir vērts satikties ar cilvēkiem, kas jums dārgi. Prieku var nodrošināt darbs ar informāciju, lasīšanu, saraksti ar draugiem vai saziņu internetā.

Dvīņi

Jums būs iespēja realizēt savus plānus un iespēja gūt panākumus pilnīgi jaunā biznesā. Tomēr jums ir jārīkojas ātri. Diena ir labvēlīga mīlestībai. Iespējamas interesantas tikšanās, daudzsološas paziņas. Pastāv iespēja atrisināt dažas senas ģimenes problēmas.

Vēzis

Vairieties no nelabvēļiem – tagad jūs esat īpaši neaizsargāti. Veltiet vairāk laika sev un lietām, kas jums patīk. Kompleksie jautājumi ir jāatliek. Neveiciet pārsteidzīgus lēmumus. Veidojiet nākotnes plānus.

Lasīt arī: Meditācija dusmu savaldībai “Kalnu upe”

Lauva

Darbs veiksmīgi risinās sarunas, un jūs viegli sasniegsiet vēlamos rezultātus. Jums jāpievērš lielāka uzmanība saviem mīļajiem. Tagad viņiem ir īpaši vajadzīga jūsu aprūpe. Jums vajadzētu būt uzmanīgākam ar finansēm. Nav ieteicams aizņemties naudu.

Jaunava

Nedodiet paši nekādus solījumus un neticiet uz vārdu tiem, kas tev apkārt. Nedariet lietas, par ko jums ir neskaidra ideja, un neejat uz vietām, kur jūs varat nokļūt nepatīkamā situācijā. Ja sekosiet šiem ieteikumiem, tad diena būs labvēlīga.

Svari

Esiet vairāk atbildīgi, pret to cilvēku instrukcijām vai pieprasījumiem, ko kuriem esat atkarīgi. Vadība pievērsīs uzmanību jūsu centieniem. Apejiet tos, kas pastāvīgi sūdzas. Pievērsiet uzmanību savai Vese***ai.

Skorpions

Šobrīd jūs varat gūt panākumus gan profesionālās, gan sirds lietās. Un maz ticams, ka tas būs vienīgi jūsu centienu auglis. Dažus zīmes pārstāvjus gaida neparasta tikšanās vai jauna paziņa.

Lasīt arī: 7 kaislības, kas izraisa Sli**bas un nelaimes

Strēlnieks

Jums nevajadzēs atpūsties, pretējā gadījumā jūs riskējat zaudēt savas pozīcijas uzņēmējdarbībā. Jūs varat būt sajūsmā par nepatikšanām darbā vai personīgajā dzīvē. Ja jūs neatšķiraties ar labu Vese***as stāvoklī, tad šajā dienā spēki var beigties. Rūpējieties par sevi!

Mežāzis

Profesionālā ziņā diena būs auglīga. Veidojiet darbības plānu un sāciet atrisināt galvenos uzdevumus. Tas būs daudz darba, bet jūs varat viegli tikt galā ar jebkuru darba apjomu. Uzņēmējdarbības sarunas, tikšanās, īsie braucieni būs veiksmīgi.

Ūdensvīrs

Diena nav piemērota aktivitātēm. Nesniedziet nekādas atbildes tagad, bet veiciet īsu pārtraukumu, lai noteiktu savus mērķus, vajadzības un iespējas. Uz visiem solījumiem, kas tiks uzklausīti jūsu adresē, ir jābūt piesardzīgiem.

Zivis

Iestatiet reālus mērķus, nepaceliet latiņu nepieejamā augstuma. Vienīgais rezultāts, kuru jūs sasniegsiet šajā situācijā, ir sabojāts garastāvoklis. Nemēģiniet maldināt nevienu. Jaunie paziņojumi ir iespējami, ja veicat savas pirmās darbības.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment