Garīgie un enerģētiskie slimību cēloņi

Ikvienam ir biolauks, kas viņu aizsargā no negatīvām ārējām ietekmēm. Dažreiz šī aizsardzība vājinās, kas negatīvi ietekmē fizisko un morālo stāvokli. Daudzi faktori var kalpot kā biolauka vājināšanas cēlonis un izraisīt Sli**bas.

Garīgo un enerģijas slimību cēloņi ir masveidīgi. Praktizētāji un ezoteristi atzīmē, ka tie var rasties nepareizas uzvedības un rīcības dēļ, kas negatīvi ietekmē karmu. Jebkurā gadījumā jebkura darbība, kas noved pie biolauka vājināšanās, ir reāls drauds cilvēka Vese***ai un prasa tūlītēju iejaukšanos un korekciju.

Slimību cēloņi

Galvenās cilvēka ķermeņa Sli**bas ir cieši saistītas ar domām un rīcību. Dziednieki apgalvo, ka jebkuru slimību var izraisīt emocionāla nelīdzsvarotība, negatīva enerģija, kas rodas no paša cilvēka.

Lasīt arī: 7 kaislības, kas izraisa Sli**bas un nelaimes

Aritmija ir saistīta ar nepietiekamu siltu attieksmi pret tuviem cilvēkiem. Noslēgtība, skarbie apgalvojumi var izraisīt sirds Sli**bas, kurām nav iespēju izdzīvot negatīvās sajūtas pret dārgiem cilvēkiem. Arī šī Sli**ba var rasties sakarā ar nevienmērīgu enerģijas piegādi, tas ir, jūsu dusmas mainās ar labvēlību.

Ar tuvredzību bieži cieš cilvēki, kuri sāk kritizēt citus. Atgriezeniskā ļaunuma enerģija un neapmierinātība ar jūsu negatīvajiem komentāriem pārsteidza čakru, kas ir atbildīga par redzi, un jūs vairs neaizsargājieties ar savu biolauku, jo bieži notiek negaidītu emociju uzbrukumi.

Problēmas ar vēnām var rasties, jo bieži tiek novērstas negatīvās emocijas sevī. Vingrinājums enerģijā, piepildot jūs ar negatīvu lādiņu, var ietekmēt ne tikai vēnas, bet arī iekšējos orgānus. Ieteikums izmantot fiziskos vingrinājumus, lai izlaistu emocijas, izlādējot ķermeni.

Problēmas ar kuņģa un zarnu traktu bieži izraisa jūsu nožēlojamā attieksme pret citiem. Ļauni izsmiekli, ironija un sarkasms spēj iznīcināt jūsu enerģiju, liedzot jums dabisku aizsardzību pret negatīvo enerģiju. Šāda uzvedība negatīvi ietekmē darba spējas, neļaujot jums attīstīt un ar entuziasmu atrisināt problēmas, lai sasniegtu savu labklājību.

Lasīt arī: Mīlestības atkarība: kas tas ir un kā no tās atbrīvoties

Galvassāpes rodas pārmērīga egoisma dēļ. Tiklīdz jūs pārsniedzat to, kas ir pieļaujams un sākat izdarīt spiedienu uz citiem, aizsargmehānismi sāk bojāties. Dziednieki atzīmē, ka cilvēki, kas ir pieraduši nomākt kāda cita gribu, izrādīt savtīgumu vai, gluži pretēji, pastāvīgi dot iespēju nelabvēlīgajiem cilvēkiem izmantot un atļauties izmantot jūsu laipnību, visvairāk pakļauti galvassāpēm.

Cukura diabētu izraisa interesanta attieksme pret cilvēkiem, kuriem nav pietiekami nozīmīga sociālā stāvokļa, un apbrīna par cilvēkiem, kuriem ir vara. Šī uzvedība ātri iznīcina jūsu enerģijas aizsardzību un negatīvi ietekmē garīgo izaugsmi.

Zobu sāpes ir pārāk kritiskas attieksmes pret cilvēkiem apkārt tev produkts. Cilvēku nosodīšana izraisa pozitīvās enerģijas bloķēšanu un padara jūs īpaši neaizsargātu pret dažādām slimībām, kas saistītas ne tikai ar zobiem, bet arī ar visu mutes dobumu. Dziednieki iesaka pārskatīt jūsu viedokli un pievērst uzmanību biolauka nostiprināšanai.

Ādas Sli**bas atspoguļo jūsu neuzticību cilvēkiem. Šādas iezīmes kā augstprātība un pacēlums virs citiem, provocē rašanos dažādām slimībām. Arī iemesls var būt mantkārība un pašnodarbināšanās nodomi. Šajā gadījumā ieteikums klusināt lepnumu un apskatīt savu rīcību pa daļām, lai saprastu, kas ir iemesls, un mēģināt atbrīvoties no negatīvās parādības, kas var izraisīt paša uzliktu ļauno aci.

Lasīt arī: Nejaušu notikumu nozīme: par ko visums mūs brīdina!

Enerģijas un garīgo slimību cēlonis var rasties no maldināšanas un augstprātības. Šajā gadījumā cilvēka biolauka enerģija kļūst plānāka īsā laikā, un tie kļūst neaizsargāti pret šādām traumām, kā lūzumi, sastiepti muskuļi un citām kaulu slimībām.

Kukaiņu kodumi ar vēlāku pietūkumu un stipra sāpēm liecina par to pašu lepnumu un agresiju pret apkārtējiem cilvēkiem. Ja kukaiņu kodumi jūs vairāk satrauc nekā citi, dziednieki iesaka meklēt sevī iemeslus, uzvedību un attieksmi pret cilvēkiem. Ja jūs neveiksiet korekcijas ceļu, jūs izraisīsiet slimību komplikācijas un enerģijas izsīkumu, kas jūsu ķermenī novedīs pie vēl sarežģītākiem negatīviem procesiem.

Problēmas ar psihi var izraisīt pārmērīgas zināšanas un informācija, ko neizmantojat. Zināšanu bagātība, ko papildina katra persona, ir jāīsteno un bez efektīvas pielietošanas negatīvi ietekmē zemapziņu un var izraisīt gan sadalītu personību, gan galvassāpes. Cilvēki, kas nodarbojas ar okultisma zinātnēm, visvairāk pakļauti šādiem traucējumiem. Vēlme zināt pēc iespējas vairāk no ziņkāro, bet bez pielietojuma, kļūst par laika bumbu. Šādu zināšanu uzkrāšana prasa atgriešanos, bez kuras jūs pakļaujat sevi garīgām un fiziskām problēmām.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment