No kā jums jāatsakās 2023. gada maijā, lai kļūtu laimīgāks

Maija mēnesis solās būt gana bagāts ar astroloģiskiem notikumiem, taču svarīgi ir arī ņemt vērā ne tikai zvaigznes spēku, bet arī pašu šī mēneša enerģiju. Bioenerģētikas jomas eksperti analizēja situāciju un dalījās viedokļos par to, no kā būtu jāatsakās pēdējā pavasara mēnesī.

Maijā būs daudz vairāk labvēlīgās dienas nekā bīstamās , taču tas nenozīmē, ka viss noteikti noritēs gludi. Speciālisti iesaka atcerēties tos ieradumus, metodes un rakstura iezīmes, kas noteikti būs lieki.

Šis maijs būs attīrīšanās laiks no negatīvām emocijām. Visums mēģinās palīdzēt mums kļūt labākiem, taču, ja jūs esat atriebīgs un mēģināt kādam atmaksāt ar negatīvismu, reaģējot uz nepatīkamu rīcību, tas var izjaukt attīrīšanās procesu. Turklāt, ja mēs garīgi atbrīvojamies no aizvainojuma un piedodam cilvēkiem, tas padara mūs laimīgākus, jo iekšējie bloki kļūst par velti. Vēlme visu ņemt pārāk tuvu sirdij ir galvenais atriebības avots. Maijā mēs varam apvainoties, un diezgan stipri, bet tas noteikti nenozīmē, ka mums ir jākoncentrē sava uzmanība uz to.

Vienaldzība pret savām un citu problēmām

Maijā cilvēka vienaldzība jebkurā no tās izpausmēm var kļūt par papildu problēmu avotu. Speciālisti stingri iesaka atbrīvoties no vēlmes domāt tikai par sevi. Ja jūs rūpēsities par citiem cilvēkiem, jūsu dzīve būtiski mainīsies uz labo pusi. Jums būs vairāk laimes. Maijā svarīgu uzdevumu risināšanu nevajadzētu atlikt uz vēlāku laiku.

Paškritika

Maijā eksperti stingri neiesaka veikt pašizrakšanu. Šo mēnesi diez vai var saukt par skaidru un vienkāršu, tāpēc svarīgi nerakties vēl dziļāk, sarežģījot jau tā sarežģīto situāciju. Mēģiniet atraisīties, atpūsties un, visbeidzot, saprast, ka no nemitīgām domām par savām kļūdām un neveiksmēm galvā neviens nekļūs labāks.

Lasi arī: 3 visbīstamākās dienas 2023. gada maijā

Būt pārāk ambiciozam

Maijā daudzi no mums varēs novērst problēmas, kas parādījās iepriekšējā mēneša otrajā pusē. Tas būs iespējams tikai tad, ja nedaudz mērēsi savu degsmi un neizvirzīsi sev pārāk sarežģītus uzdevumus. Maijā jākoncentrējas uz pašu svarīgāko, nevis uz to, kas nes vairāk naudas vai varas. Ambīcijas ir labas, bet 2023. gada maijā visam jābūt ar mēru.

Steigties

Pēc ekspertu domām, maijā mūs var pārņemt jauna veida problēmas. Ja jūs steidzaties tos risināt, tad var parādīties jaunas nepatikšanas. Labāk vispirms visu pārdomāt dažus soļus uz priekšu un tikai tad darīt to, kas nepieciešams. Tāpat speciālisti iesaka būt uzmanīgiem, kad rodas dilemmas. Saskaņā ar prognozēm maijā var būt daudz dīvainu situāciju, kad nāksies izdarīt izvēli. Ja jūs izdarīsiet šo izvēli pārāk ātri, jums var neizdoties.

Neracionāls laika sadalījums

Maijā nekādā gadījumā nevajadzētu tērēt daudz laika tam, kas šobrīd dzīvē nav galvenā prioritāte. Piemēram, ja jūtat, ka Vese***as problēmas sāk laupīt jums veiksmi, tad mēģiniet koncentrēties uz tām. Ja kaut kas patiešām traucē, tad nekādā gadījumā neatstājiet to bez uzraudzības.

Eksperti stingri iesaka jums iepazīties ar  ikdienas paradumiem, kas padarīs jūs laimīgākus. Ar viņiem būs daudz vieglāk pārdzīvot dzīvi, jo garastāvoklis būs labāks. Nebaidieties mainīt savu dzīvi, bet dariet to ļoti piesardzīgi 2023. gada vēlā pavasarī.

COMMENTS

Leave a Comment