No kā tev jāatsakās, lai tu būtu laimīgāks šī gada oktobrī

4. Atsakies no pārmērīgas tehnoloģiju lietošanas

Tehnoloģijas ir mūsu dzīves neatņemama daļa, bet nekontrolēta tehnoloģiju lietošana var ietekmēt laimīgumu. Atsakies no liekas ekrāna laika un pavadīt vairāk laika reālajā pasaulē, izbaudot dabu un sarunas ar cilvēkiem.

5. Atsakies no negatīvajiem cilvēkiem

Vides ietekme ir liels faktors mūsu laimīgumā. Atsakies no negatīvajiem cilvēkiem, kas tikai izplata negativitāti un atteikšanos. Uzņemies atbildību par savu vidi un cenšies apņemties pozitīvus un motivējošus cilvēkus savā dzīvē.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada oktobrī

Lasi arī:Naudas Mēness kalendārs 2023. gada oktobrim: pielāgojiet tēriņus un esiet uzmanīgi ar dīvainiem lūgumiem!

6. Atsakies no materiālās neapmierinātības

Bieži vien mēs cenšamies atrast laimi materiālajos labumos, taču īsta laime nāk no iekšienes. Atsakies no nepārtrauktas vajadzības pēc jaunām lietām un novērtē to, kas jau ir tavā dzīvē. Mazinot vēlmi pēc materiālās īpašniecības, var uzlabot savu garastāvokli un dzīveskvalitāti.

7. Atsakies no lietām, kas tevi neglābj

Reizēm mēs turpinām darīt lietas, kas mūs neapmierina vai nepiedāvā personisku izaugsmi. Šis oktobris var būt laiks atteikties no šiem elementiem un veltīt savu laiku un enerģiju lietām, kas mūs iedvesmo un priecē.

Okto­bris ir izdevīgs laiks sākt pārmaiņas un strādāt pie savas personiskās laimības. Pērkot sev brīvību no negatīvās domāšanas, perfekcionisma, liekas aizņemtības, nekontrolētas tehnoloģiju lietošanas, negatīvajiem cilvēkiem, materiālās neapmierinātības un nevajadzīgajām lietām, tu vari sasniegt lielisku labklājību un prieku šajā oktobrī. Pārliecība, ka tu vari mainīt savu dzīvi uz labo pusi, ir pirmais solis uz laimīgāku nākotni.