No matu galiņiem līdz papēžiem: labojam kaitinošākās dažādu ķermeņa daļu problēmas

Nesavaldīgi bērni, dusmīgi priekšnieki, lēna satiksme – dienas laikā tu piedzīvo daudz kaitinošu situāciju, kas atstāj negatīvu iespaidu uz tavu ķermeni un organismu. Mēs to labosim!

Lūk, ar ko stresa dēļ tev visbiežāk nākas saskarties un kā no tā tikt vaļā!

Niezošs skalps

Gan no matu taisīšanas, gan žāvēšanas, gan pārāk biežas ķemmēšanas, galvas āda sāk niezēt. Stress un citi apstākļi var novest līdz pat blaugznām.

Šo problēmu vislabāk būs spējīgs atrisināt dermatologs. Ja problēma ir blaugznas, tad izvēlies šampūnu, kā sastāvā ir selēna vai cinka piritions.

Iekaisušas acis

Spēcīgs vējš, sauss vai pārāk mitrs gaiss, spoža saule, zilā gaisma no datora ekrāna un telefona – tas viss nodara pamatīgu ļaunumu tavām acīm, kurām katru dienu tas viss ir jāpacieš.

Labi būtu lietot acu pilienus (ārsti iesaka systane zīmola acu pilienus). Ir labi, ja esi sagatavojies situācijai, kad acis ir pārgurušas un sāk sāpēt.

Sasprēgājušas lūpas

Laikapstākļi, lūpu sausums un nepārtraukta lūpu aplaizīšana var sagādāt daudz nepatīkamu un sāpīgu brīžu.

Lasi vēl: Esi sliņķe? Lūk, kādi skaistumkopšanas triki ir piemēroti tieši TEV!

Ār*ti iesaka uz lūpām uzklāt eļļainu lūpu balzamu, lūpu balzamu, kas satur sauļošanās krēmu vai arī vazelīnu.

Sausi elkoņi

Šī ķermeņa daļa parasti ir sausāka nekā citas, tādēļ nav nekāds brīnums, ja arī tev ir šī problēma.

Šo vietu vajadzētu apstrādāt ar siltu ūdeni un maigu švammīti vai pumeku aptuveni 30 sekundes. Pēc tam sasmērē elkoņus ar lielu daudzumu mitrinošā krēma, kura sastāvā ir eļļas.

Atlobījušās kutikulas

Kutikulas ir kā barjera, kas pasargā nagus no infekcijām. Ja tās ir atlobījušās, pie vainas varētu būt nepareiza kutikulu griešana vai neuzmanīgs manikīrs.

“Pabaro” kutikulas ar kutikulu eļļu. Divreiz mēnesī maigi atbīdi kutikulas, tās nenogriežot (!!). Galvenais, lai tās pirms tam ir samitrinātas ar eļļiņu.

Avots: womansday.com

Leave a Comment