Kas tevi sagaida mīlestībā laikā no 14. līdz 18. jūnijam? Pareģojums katrai Zodiaka zīmei!

Mīlestība ir svarīga ikvienam no mums – un ir labi zināt, ar ko rēķināties.

Šodien mēs tevi apgaismosim ar dažiem faktiem par to, kas romantiskākajā dzīves daļā ar tevi notiks līdz pat svētdienai – esi vienmēr gatava!

AUNS

Šis laiks mīlestībā ļaus atklāt daudz jauna par sevi. Cilvēku iespaidā atklāsi, ka spēj būt arī daudz maigāks un izturēties tā, ka pašam par to ir prieks. Aizņemtie Auni piedzīvos jaunas vēsmas attiecībās, bet brīvajiem ap 16. jūniju ir gaidāma jauna iepazīšanās.

VĒRSIS

Šajā laikā par romantiskajām attiecībām nebūs daudz laika domāt, jo prātu nodarbinās citas lietas. Esi palaidis vaļīgāk šo dzīves sastāvdaļu – ja kārtīgāk nepacentīsies, palaidīsi garām ko ļoti svarīgu. 17. jūnijs izskatās tāds izšķirošs datums mīlestībā.

DVĪŅI

Būs grūti pašam saprast savus romantiskos signālus. Uz nopietnām attiecībām nenesīs (brīvajiem Dvīņiem), vairāk gribēsies izklaidēties un izbaudīt savu brīvību, turklāt daži nebrīvie Dvīņi varētu sākt ap 15. jūniju apšaubīt savas attiecības, tomēr par to nāksies kārtīgi padomāt.

VĒZIS

Par mīlestību pastiprināti domāt negribēsies, jo būsi tāds mazliet noslēdzies visos šajos datumos (no 14. līdz 18.). Tev simpātijas izrādīs daudz pretējā dzimuma pārstāvju, tomēr uz izliktajiem “āķiem” tik veigli neuzķersies. Labāk ir sākt ar citu mīlestību – ar mīlestību pret sevi.

LAUVA

Iespējams, ka 16. jūnijā uzradīsies ziņa no kāda bijušā mīļotā – šīs attiecības atjaunot nevajag!! Lauvas šajā laikā neko nopietnu nevēlēsies, pat uz jau esošajām attiecībām pārāk neiesprings. Šīs nostājas dēļ iespējami strīdi, tomēr viss ap 18. jūniju sāks nokārtoties. Brīvās Lauvas, jaunos meklējumos labāk nedodieties!

JAUNAVA

Lielāka mīlestība tev šajā laikā būs pret ģimeni un draugiem, ne pret pretējā dzimuma pārstāvjiem. Par mīlestību domāt pārāk negribēsies, lai gan kāds slepenais pielūdzējs ap 17. jūniju sāks izrādīt savus nolūkus. Pašam ir jāizdomā, vēlies to vai tomēr nogaidīsi.

Lasi vēl: Tavs labākais draugs – tava mūža mīlestība? Lūk, kādēļ tā varētu būt!

SVARI

Šeit nu būs čum un mudž! Pats ar savām jūtām netiksi skaidrībā, tādā veidā pabojājot nervus cilvēkiem, kuriem tu rūpi. Tu esi īsts siržu lauzējs, pastāv iespējamība, ka arī ap 16. jūniju salauzīsi kādu sirdi, dzenoties pakaļ kādam citam, kurš tev nemaz nav vajadzīgs.

SKORPIONS

Varēsi kārtīgi izbaudīt 17. un 18. jūniju, jo šajās dienās tavā pusē virmos visromantiskākā enerģija. Aizņemtie Skorpioni varēs baudīt savas attiecības to augstākajā punktā, bet brīvie Skorpioni drīkst piekrist dažādām avantūrām, kas veidos patīkamas atmiņas.

STRĒLNIEKS

Brīvie Strēlnieki veidot ko nopietnu šajā laikā nevēlēsies, tādā veidā sāpinot ne vienu vien sirdi. Aizņemtajiem romantika mazliet pieklibos, jo partneris tiks atstāts novārtā. 18. jūnijā ir kārtīgi jāpacenšas, lai mīlas dzīve nesagaidītu kārtīgu izgāšanos.

MEŽĀZIS

Būs daudz domu par romantiskajām lietām – it kā pašam pietiek tikai ar sevi, bet it kā tomēr vajag arī kādu citu. Darbs un citas aizraušanās atkal šajā laikā būs svarīgākas, tomēr, ja kārtīgi saņemsies, tad 17. jūnijā romantiskās enerģijas iespaidā var sanākt ļoti baudāma mīlestības atmosfēra!

ŪDENSVĪRS

Aizņemtie Ūdensvīri gribēs dzirdēt mīlestības padomus no draugiem, tomēr pašam vajadzētu rīkoties pēc saviem ieskatiem un dziļākajām sajūtām. Brīvie Ūdensvīri uz romantiku skatīsies uz kā kaut ko neiespējamu. Varbūt šis laiks arī nav domāts nekādai riskēšanai.

ZIVIS

Ja mazliet pazemināsi savus nevajadzīgi augstos standartus, tad 15. jūnijā kāds uzdrīkstēsies tevi uzrunāt. No šī var izveidoties laba savienība, ja esi tai gatavs. Aizņemtās Zivis neko pārsteidzošu mīlestībā nepiedzīvos – viss kā parasti, jaukā, ērtā rutīna.

Leave a Comment