No rītiem pārstāju nokasīt aizsalušus auto logus, vakarā noslauku ar vienu vienkāršu līdzekli

Izrādījās, ka etiķis ir lielisks līdzeklis pret aizsalušiem logiem. Tikai šeit ir jāņem vērā dažas nianses, parunāsim par tām. Tātad, vispirms mums ir jāsagatavo ļoti vienkāršs risinājums. Tvertnē sajauc divas trešdaļas etiķa un vienu trešdaļu ūdens. Ielejiet to smidzināšanas pudelē. Tagad jūs varat doties uz mašīnu.

Lasi arī: Austrumu prognoze pēc jūsu dzimšanas gada 2023. gadam

Izsmidziniet šo maisījumu uz automašīnas vējstikla un noslaukiet to ar lupatu. Ja to darīsiet vakarā, no rīta uz stikla neveidosies ledus. Un, ja jūs par to aizmirstat, tad no rīta tas pats līdzeklis palīdzēs jums viegli izkausēt ledu.

Un tagad par svarīgām niansēm. Etiķis stiklam nekaitēs. Taču, ja uz stikla jau ir plaisa, tad produktu nevar izmantot. Šajā gadījumā etiķis tikai pasliktinās situāciju. Tāpat jāraugās, lai etiķis nenokļūtu uz mašīnas krāsas. Diemžēl tas var viņu sabojāt.

Bet citādi šis līdzeklis ir īsts glābiņš, kad automašīnā aizsalst logi. Jūs vienkārši uzklājat produktu vakarā, un no rīta nav nekādu raižu un problēmu.

 

Arī interesanti: Dzīves bumerangs iet savu gaitu: vīramāte darīja visu, lai mani nošķirtu no vīra, un tagad viņa lūdz atgriezties pie viņa

COMMENTS

Leave a Comment