Nobalso par labāko ginekologu Latvijā!

Līdz 31. decembrim var piedalīties sabiedrības balsojumā par labāko ginekologu Latvijā 2017.gadā, izvēloties sava attiecīgā reģiona nomināciju Kurzemē, Zemgalē, Latgalē, Vidzemē vai Rīgā un Rīgas reģionā.

Šogad pirmo reizi tika uzsākta VISLATVIJAS AKCIJA “MANS LABĀKAIS GINEKOLOGS“!

Akciju organizē MFD Vese***as grupa sadarbībā ar žurnālu “Vese***a“.

Akcijas mērķis ir atrast tos labākos ginekologus, kurus par pašaizliedzīgu darbu, cilvēcisku iejūtību mīl pacientes un par profesionalitāti augstu novērtē kolēģi!
Jau pirmajā akcijas dienā balsotāju skaits sasniedzis vairāk kā 1000 sievietes no visas Latvijas, kas liecina par to, ka sievietes patiešām vēlas pateikties saviem ārstiem un veltīt milzum daudz labu vārdu katram no tiem!

MFD Vese***as grupa un žurnāls “Vese***a” izsaka pateicību visām balsotājām par lielu atbalstu un vēlmi uzslavēt savus ārstus, tādējādi vēlreiz apliecinot to, ka sievietes Vese***a ir ļoti svarīga!

Lasi arī: Tavs ginekologs vēlētos tev pateikt šo, tomēr bieži to noklusē

Jāatzīmē, ka nomināciju ieguvējus sagaida vērtīgas balvas. Balsotājām ir iespēja vinnēt balvas, piedaloties dažādos ar akciju saistītos konkursos mūsu sociālajos tīklos!
Katrai sievietei jābūt savam ārstējošam ārstam – ginekologam, uz kuru var paļauties dzīves visatbildīgākajos brīžos, jo no viņa profesionalitātes ir lielā mērā atkarīga ne tikai sievietes Vese***a, bet arī viņas bērnu Vese***a. Tāpēc nereti izskan uzskats, ka labu ginekologu ir grūti atrast. Turklāt tam jābūt ne tikai savas nozares profesionālim, bet arī iejūtīgam un saprotošam cilvēkam, jo ginekologs, iespējams, ir visdelikātākā medicīnas profesija.

MFD Vese***as grupas ietvaros strādā vairāk kā 30 augsti kvalificēti ārsti ginekologi ar plašu profesionālo pieredzi, kuri uzsver: tas ir sievietes pašcieņas jautājums – reizi gadā aiziet pie ginekologa, veikt analīzes un pārliecināties, ka ar viņas veselību viss kārtībā.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kā nobalsot (tas ir vienkārši)

Leave a Comment