Noderīgi padomi, lai pārceltos: kā padarīt procesu pēc iespējas efektīvāku

Rituāls ar pīrāgu

Ja tava dzīve tajā vai citā mājā vai dzīvoklī nebija no patīkamākajām, tad pirms došanās ceļā uzcep sāļo pīrāgu un apēd vismaz mazu gabaliņu kopā ar saviem mīļajiem. Pēc tam jūs varat pateikt sev vai skaļi: “Atstājiet šeit visu slikto: rūgtumu, asaras un nepatikšanas. Es eju pa jaunu ceļu ar jaunu māju.”

Ja dzīve ir bijusi laba, uzcep saldu kūku, bet tā tev līdz šim būs jāapēd pilnībā. Pēc tam, kad esat to izdarījis, arī skaļi vai sev sakiet: “Lai viss labais iet ar mani. Lai ir tikpat patīkami kā šeit.

Lasi arī: Vai attiecībām ir nākotne? Vienkāršs numeroloģisks aprēķins

Lasi arī: 6 amuleti ģimenes laimei un labklājībai: šie amuleti neliks vilties un dāvās patiesu veiksmi

Noderīgas zīmes un rituāli kustībai

Kad visas lietas jau ir nodotas un jūs pirmo reizi ieejat mājā, aizverot durvis aiz sevis un atstājot pagātni aiz sevis, ar kreiso kāju pārejiet pāri slieksnim un sakiet vienkāršu, bet svarīgu sazvērestību: “Lai mana māja ir glābts no ļaunuma un nelaimēm. Veiksmei nav atļauts iziet no šīm durvīm. Lai tā būtu . ”

Ir arī vērts izfumigēt telpu no negatīvisma . To var izdarīt uzreiz pēc ierašanās. Lai to izdarītu, jums būs nepieciešama sauja sausas vērmeles. Jūs varat sajaukt to ar nātru un kadiķi vai vienkārši izmantot kadiķi. Apbrauciet visas mājas vai dzīvokļa telpas, lai dūmi iekļūtu visos jūsu jaunās mājas stūros. Šāds rituāls ir vajadzīgs tikai tiem. Kuri ievācas mājoklī, kurā kāds jau ir dzīvojis pirms viņiem.

Pirmajās dienās jaunā mājā vajadzētu būt svaigiem ziediem . Labākie ziedi enerģijas plūsmu stabilizēšanai ir lavanda un tulpes. Ja ziedu nav, varat mēģināt izkaisīt sausus lavandas ziedus pa māju.

Kad visas lietas ir transportētas, ļaujiet mājdzīvniekam spert pirmo soli jaunajās telpās, kā jau jūsu likumīgajā mājā . Pat ja tas ir sava veida kāmis, ļaujiet viņam vispirms pārkāpt slieksni.

Sviniet māju iesildīšanu . Mājas iesildīšana jāsvin divu nedēļu laikā. Daži eksperti saka, ka līdz mēnesim, bet tas ir atkarīgs no jums. Ir svarīgi pēc iespējas ātrāk sarīkot ielīgošanas ballīti. Lai to izdarītu, jums jāuzaicina patīkamākie tuvi cilvēki. Tos, kuri var jums atnest negatīvismu, vislabāk atstāt aiz borta, jo viņi var inficēt jūsu jauno māju ar tumšo enerģiju.

Pārcelšanās ir ainavas maiņa, un ainavas maiņa vienmēr labi ietekmē cilvēka enerģiju. Šī iemesla dēļ eksperti iesaka padarīt šo pasākumu par kaut ko patīkamu. Pārvākšanās vajadzētu būt priecīgai, jo pirmā diena jaunā mājoklī var noteikt toni turpmākajām dzīves nedēļām jaunā vietā.

Leave a Comment