4 zvaigžņu zīmes, kas nemainīsies pat mīlestības dēļ

Daudzi no mums īsti nevēlas mainīt savus ieradumus, grafiku, mērķus citu cilvēku labā, taču esam gatavi to darīt otrā puslaika labā. Šajā rakstā zvaigžņu eksperti pastāstīja, kuras Zvaigžņu zīmes pat mīlestība nedod motivāciju kaut ko mainīt sevī.

Kopumā cilvēks mainās jebkurā gadījumā – kāds apstākļu spiediena ietekmē maina savu pārliecību, bet kāds – kāda nopietna dzīves satricinājuma dēļ. Zemāk aprakstītie Zvaigžņu zīmju cilvēki dažreiz pat šādos gadījumos paliek paši par sevi, kas ir cieņas vērts.

Auns

Auns nelocīsies zem cilvēka, zem pasaules vai apstākļiem. Var būt izņēmumi, taču tie ir ārkārtīgi reti. Dažkārt Auni piekāpjas, taču tikai tuvākajiem un uzticamākajiem cilvēkiem, par kuriem ir simtprocentīgi pārliecināti. Viņu dēļ viņi var kādu laiku mainīties vai veikt dažas korekcijas attiecībā uz uzvedību. Ja tu iemīlējies Aunā un lūgsi viņam mainīties tevis dēļ, tad 90% gadījumu tu dzirdēsi atteikumu. Izdariet pakalpojumu – lūdzu, bet mainīt dzīves principus ir pretrunā viņu noteikumiem – neatkarīgi no tā, cik ļoti viņi ir iemīlējušies.

Dvīņi

Arī Dvīņi nekad nemainīsies cita cilvēka dēļ. Viņi var izlikties, ka ir mainījušies, bet nekas vairāk. Zvaigžņu eksperti stingri iesaka neuztvert šo situāciju nopietni. Dvīņi bieži stāsta jums to, ko vēlaties dzirdēt. Vai vēlaties, lai viņi mainās? – viņi to nedarīs tavā vietā, bet mierinās ar savu “OK, es mēģināšu”. Atceries vienreiz par visām reizēm – Dvīņi nekad neatteiksies no savām baudām kādas apšaubāmas iespējas iepriecināt otru cilvēku dēļ. Viņiem ir daudz vieglāk atrast citu cilvēku, nekā mēģināt mainīt sevi.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai neiekļūtu neveiksmēs, nāksies pabeigt iesākto steidzami

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: neuzņemieties vairāk kā varat izdarīt!

Lasi arī: Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai gūtu panākumus būs jāstrādā smagi!

Lauva

Lauvas ienīst kritiku, tāpēc, ja kāds lūdz viņiem mainīties un veikt kādu darbību vai jaunu ieradumu, kā likums, viņi nekavējoties pateiks personai, kur viņam jāiet. Tie ir tie paši cilvēki, kuriem nevajadzētu prasīt kaut ko tādu, ko viņi nevēlas. Ilgtermiņa attiecībās viņi var piekāpties, cenšoties mainīt sevi, taču tas viņiem prasīs daudz pūļu. Nekādā gadījumā nesteidziniet viņus un nesakiet, kā un ko darīt. Vai nu pieņem Lauvas, vai atstāj viņus.

Mežāzis

Mežāzis pat nav tā vērts, lai viņš tev pārmainās. Principā šis cilvēks pats to var vēlēties, bet tas nenotiks uzreiz. Jūs noteikti nevarēsit tīšām mainīt Mežāzi. Tu vari pielikt milzu pūles, taču tev neizdosies – lai cik ļoti Mežāzis tevi mīlētu. Labāk vienkārši pieņemt to, kas ir šis cilvēks, vai arī atrast citu, ja kaut kas jums neder.

Psihologi un bioenerģijas jomas eksperti iesaka nemainīt citus cilvēkus, bet gan sevi un savu dzīvi kopumā. Tas ir mazāk energoietilpīgs un efektīvāks, kā arī izdevīgs.

Leave a Comment