Noderīgi matu ieveidošanas padomi steidzīgajām – ātri, viegli, skaisti!

 

Lokaini, izlaisti mati

Šis matu sakārtojums neiziet no modes, piedevām tam ir ļoti daudz variāciju. Piekritīsi – ilgāko laiku aizņem pati lokošana, bet mums ir risinājums: dodies gulēt ar mitriem, bizītēs sapītiem matiem. Atkarībā no tā, cik lielas lokas vēlies, sapin matus daudz mazās bizītēs vai pāris lielās bizēs.

Galvenais pēc atpīšanas matus neķemmēt, bet gan atdalīt matu šķipsniņas ar pirkstiem. Lai piedotu spīdumu matiem, uzpūt nedaudz matu eļļiņas vai spreju, bet tikai tādu, kas ir vieglas konsistences, lai nepadarītu matus smagus.

Papildus matu apjomam vari pie matu saknēm uzpūst nedaudz sausā šampūna un ar pirkstiem matu saknes piepacelt vai pāršķirt matu celiņu uz citu pusi.

Ja tavi mati ir plāni, tad uzpūt matu laku uz tikko atpītām bizēm un viegli piedod matiem apjomu ar difuzoru.

Cope

Mūsdienās copes ir ļoti viegli taisīt, atliek vien nopirkt matu “švammi/virtuli” vēlamā izmērā. Tātad – saņem matus ciešā zirgastē un izver asti cauri “virtulim” līdz pat galvai. Tālāk ar zirgastes matiem pārklāj “virtuli” un nofiksē matus vietā ar matu gumiju, kuru vienkārši uzmauc virsū “virtulim”. Atlikušo zirgastes daļu sadali divās šķipsnās, kuras vai nu savirpini, vai sapin un aptin ap copi, lai nebūtu redzama matu gumija.

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

Ideālam kopskatam uzpūt uz matu saknēm matu laku un nogludini mazos, spurainos matiņus un izvelc divas mazas šķipsniņas virs ausīm un viegli ar pirkstiem tās savirpini un uzpūt matu laku.

Zirgaste

Zirgastes nav domātas tikai sporta nodarbībām. Tās var ieveidot dažādi. Izvēlies sev tīkamo zirgastes augstumu un asti vari vai nu atstāt taisnu, vai ielokot. Izteiksmīgākam izskatam nomaskē matu gumiju ar matu šķipsnu un nogludini mazos spurainos matiņus ar matu lakas un plaukstu palīdzību.

Lai zirgastei pieškirtu apjomu, uzkasi matus ar mīkstu saru matu suku zirgastes vidējā matu slānī un nofiksē to ar laku.

Ikvienam no šiem matu sakārtojumiem droši vari pievienot matu aksesuārus.

Avots: rd.com

Leave a Comment