Nosaukti gadījumi un situācijas, kuros ir stingri aizliegts tīrīt māju, lai neradītu sarežģījumus

Mājas uzkopšana ir ikdienas uzdevums, kas jāveic regulāri. Tomēr ir situācijas, kad putekļu slaucīšanu un lietu ievietošanu skapī ir labāk atlikt.

Kādās dienās tīrīšana ir pilnīgi neiespējama – lasiet tālāk.

Saderināšanās dienā

Ja mājā svinēja saderināšanos, tad pēc tam, kad viesi izklīduši, labāk absolūti neko netīrīt. Atstājiet visu uz nākamo dienu, jo saskaņā ar māņticību, šajā dienā nedrīkst tīrīt, citādi kāzas nenotiks.

Pēc saulrieta

Tiek uzskatīts, ka šādā veidā no mājas tiek izvadīta labklājība un bagātība. Dažas zīmes vēsta, ka tīrīšana, kad ārā ir tumšs, var sadusmot mājas gariņu, un viņš sāks kaitēt nama saimniekiem.

Savukārt ezotēriķi saka, ka pēc tumsas iestāšanās mājā sāk darboties citi spēki. Tādējādi tumšā enerģija var aizpildīt tukšumu, kas rodas tīrīšanas laikā.

Lasi vēl: Kā padarīt matus spīdīgus un gludus ar lētu produktu: nekad nespētu to iedomāties

Baznīcas svētkos

Ģenerāltīrīšanu senči neveica baznīcas svētku laikā. Viņi uzskatīja, ka, izvairoties no tīrīšanas, iespējams saglabāt veselību, laimi un ģimenes labklājību.

Ja šādās dienās tiek tīrīts, tas var novest pie nepatikšanām, kas rodas dažādās dzīves sfērās. Labāk šīs dienas veltīt lūgšanām un saskarsmei ar tuviniekiem, nevis tērēt laiku mājas darbiem.

Kad tuvinieki ceļo

Ja kāds no jūsu tuviniekiem devies ceļojumā vai ilgā komandējumā, labāk netīrīt, un jo īpaši nemazgāt grīdu tajā dienā. Tiek uzskatīts, ka tādā veidā jūs varat kaitēt viņu atgriešanai mājās.

Maltītes gatavošanas laikā

Ja tīrīšana mājoklī notiks paralēli ēdiena gatavošanai, mājā nebūs pietiekami daudz ēdiena. No šādas vienlaicīgas mājas darbu veikšanas labāk izvairīties.

 

Leave a Comment