Noskaidro, kurā no šīm mīlestības valodām runā tu!

Uzzini, kura no šīm piecām ir tava mīlestības valoda:

 

1. Apstiprinājuma vārdi

Starp uzstāšanu, ka kaut kas jādara un iedrošināšanu pastāv milzīga atšķirība. Kāds, kurš saklausa šo mīlestības valodu no mīļotā cilvēka vēlas dzirdēt iedrošinošus vārdus un atbalstu. Tu uzplauksti izdzirdot laipnības. Tajā pat laikā tu izmanto šo pieeju, lai paustu atbalstu un mīlestību savam mīļotajam. Šī tipa cilvēks vēlas dzirdēt, „Tu esi brīnišķīga/-s sieva/vīrs. Es tevi augtu vērtēju. Paldies par visu, ko dari manā labā.” Iegaumē, ka mēlei nav kaulu, bet tā ir tik spēcīga, ka var salauzt kādam sirdi.

2. Palīdzība mājas darbos

Kāda darba padarīšana nejautājot, šī tipa cilvēkam šķiet maģiska. Vai tu mīļotā cilvēka labā bez īpaša iemesla dari lietas, jo tas tev liek justies labi? Vai tu arī sagaidi tādu pašu rīcību no mīļotā puses? Šī valoda ir mīlestības apliecinājums bez vārdiem. Ja tev patīk, ka mīļotais iznes atkritumus, ielej tavā auto degvielu, iztīra māju, salabo lietas, kuras tu nevari salabot, pagatavo brokastis, kad aizgulies, šī ir tava mīlestības valoda.

3. Dāvanu saņemšana

Šī mīlestības valoda nekādā ziņā nav saistīta ar materiālismu un īpašnieciskumu. Tā saistīta ar mīlestības apliecinājumu. Ja tu runā šajā valodā un mīļotais aizmirst tev sagādāt apsveikumu dzimšanas dienā, tu jutīsies aizvainots. Dāvanu saņemšana tev kalpo kā mīlestības pilns žests. Dāvanas ir mīlestības žesti un tās liecina, ka kāds tevi augstu vērtē. Mazi mīlestības apliecinājumi šajā gadījumā ir ļoti ilgtspējīgi. Šim cilvēkam nav jāiegādājas nekas dārgs vai grandiozs. Dāvanai jānāk no sirds un ar to tu pasaki, ka novērtē visu, ko attiecīgais cilvēks tavā labā darījis.

4. Kopā pavadīts laiks

Kopīga laika pavadīšana nozīmē nedalītas uzmanības pievēršanu. Šī mīlestības valoda tiek saistīta ar jebko sākot no kopīgas televizora pārraižu skatīšanās zvilnot dīvānā, pastaigas parkā un beidzot ar saldā ēdiena baudīšanu. Šim cilvēkam ir svarīgi radīt īpašas atmiņas kopīgi pavadot laiku. Ja vairāk par visu tev patīk pavadīt brīvo laiku kopā ar mīļoto cilvēku, tad zini, ka šī ir tava mīlestības valoda.

5. Fiziski pieskārieni

Šis tips nav saistīts ar seksuālām attiecībām. Fizisku pieskārienu valoda saistīta ar mīļotā cilvēka pieskārieniem, bez intimitātes. Ja tev patīk, ka mīļotais cilvēks apstājas tev aiz muguras un masē tavus plecus, vai tur tavu roku savā, kad pastaigājaties, tad visticamāk, šī ir tava mīlestības valoda. Ciešs apskāviens un buča no rīta tev ir viss, kas tev vajadzīgs ideālam dienas sākumam. Mēs esam fiziskas būtnes. Persona, kurai nepieciešama šī mīlestības valoda, jutīsies pamesta novārtā, un jutīsies neapmierināta attiecībās, ja tai netiks veltīti pieskārieni. Gluži tā pat, kā bērniem nepieciešami apskāvieni, tie nepieciešami arī attiecībās esošiem pieaugušajiem. Pārliecinies, ka ikdienā mīļotajam cilvēkam esi veltījis pietiekoši daudz fiziskās uzmanības žestu.

Leave a Comment