Noslēpums, kas palīdzēs jums dzīvot jūsu sapņu dzīvi

Mēs visi vēlamies dzīvot vislabāk. Mēs visi vēlamies tikai pamosties no rīta un izjust fikciju mūsu dzīvē, mūsu ķermenī, mūsu darbā un tā tālāk. Mēs visi vēlamies dzīvot dzīvē, par kuru mēs sapņojam.

Tomēr, ceļā uz šādu dzīvi, mēs bieži aizmirstam par svarīgāko principu – būt, darīt vai darīt visu, ko vēlamies.

Kad mēs patiešām vēlamies iekļūt mūsu dzīvē un iegūt visu, par ko mēs sapņojām, mums jāatceras, ka, lai iegūtu visu, ko mēs vēlamies, mums ir kaut kas jāatdod.

LASI ARĪ: 5 sapņi, kas brīdina par neveiksmēm

Piešķirot, mēs sākam saņemšanas procesu. Kad mēs vēlamies vairāk mīlestības mūsu dzīvē, mums ir jāpiešķir citiem mīlestība. Kad mēs vēlamies pašapziņu, mums jāpalīdz citiem iegūt lielāku pārliecību.

Kad mēs vēlamies kļūt daudz spēcīgāki, mums jāpalīdz citiem kļūt vēl spēcīgākiem. Kad mēs vēlamies iegūt vairāk naudas, mums tā ir jāpiešķir citiem. Viss, ko mēs gribam, būs pie mums tikai tad, kad mēs to atdosim!

Mēs esam spēcīgi mūsu pašu realitātes radītāji. Šī pasaule var būt kaut kas, ko mēs vēlamies, tas viss sākas ar mūsu prātu. Izmaiņas mūsu domāšanā radikāli mainīs, kā dzīve, cilvēki vai pasaule kopumā reaģē uz mums un pat pieņem mūs!

Mums ir jāmaina mūsu domāšanas veids. Kad mēs zinām, ka, lai saņemtu kaut ko, mums vispirms ir jāsniedz? Vai arī mēs turpināsim sēdēt, nedarot neko?

LASI ARĪ: 6 frāzes, kas izraisa nelaimes un neveiksmes

Mums ir jāsniedz tas, kas mums nepieciešams vai ko mēs vēlamies sniegt. Ko mēs dodam citiem cilvēkiem, mēs dodam sev.

Mums nevajadzētu kaut ko darīt, lai iegūtu kaut ko pretī. Mums ir jādod brīvi, bez cerībām. Lai gan tas ir fantastisks izpausmes līdzeklis, cilvēkiem nevajadzētu atteikties ar nodomu saņemt kaut ko pretī!

Piešķirot mēs jutīsimies labāk vai arī palīdzēsim citiem justies labi, iedvesmojot viņus.

Mūsu mērķis ir dot vai gūt labumu, nevis saņemt kaut ko. Un tad tas darbosies.

Dzīve vēlas, lai mēs būtu uzvarētāji. Viņa arī vēlas mums sniegt visu, ko vēlamies. Turklāt, lai izpildītu mūsu drosmīgākos sapņus, mēs nedrīkstam aizmirst dot citiem to, ko mēs varam. Tātad, dāvana atvērs visas durvis mūsu priekšā. Tas mainīs mūsu enerģiju, vibrāciju. Mēs kļūsim par magnētiem pārsteidzoši labiem notikumiem.

avots: esotericblog

Leave a Comment