6 frāzes, kas izraisa nelaimes un neveiksmes

Mēs izmantojam negatīvus vārdus, bieži vien nedomājot par to, kādu ziņu viņi pārvadā. Jūs, iespējams, nezināt par to, bet dažas frāzes programmē mūsu zemapziņas prātu, lai izgāztos un piesaistītu nelaimi.

Mēs tos izrunājam automātiski, lai tiktu galā ar neapmierinātību un izteiktu stresu.

Lasi arī: Nepareizs sieviešu domāšanas veids, kas atbaida vīriešus

Bet, atkārtojot šos vārdus ik dienu, mēs nodarām neatgriezenisku kaitējumu mūsu Vese***ai un dvēselei. Neveiksmju un nelaimju rezultāti kļūst par realitāti.

Negatīvas frāzes un piesaistes likums

Saskaņā ar pievilkšanās likumu mēs savā dzīvē iesaistām visu, ko mēs domājam. Tas ir universāls likums, kas ir patiess neatkarīgi no reliģijas vai rases.

Daudzi no mums pat nezina, cik spēcīgas ir mūsu domas. Daži uzskata, ka pirms tūkstošiem gadu, šo likumu mums mācīja Buda. Viņš runāja par to, ka mēs dzīvē piesaistām to, ko domājam (problēmas, mīlestība, laime).

Izrādās, ka mūsu domas pārvēršas par realitāti, ja tās paliek prātā pietiekami ilgi. Mēs paužam savas domas ar vārdiem un iemiesojam to, ko sakām.

Lasi arī: Frāzes, kuras liecina par attiecību problēmām

Pētījumi ir parādījuši, ka mūsu bioloģiskā sistēma ir kā magnēts, un tad, kad mums bija gara diena un ir grūti domāt mēs aktivizējam savu magnētisko lauku.

Tāpēc, ja mēs lietojam vārdu ar negatīvu nokrāsu, mēs piesaistām mūsu dzīvē nevēlamo realitāti. Turklāt negatīvie vārdi ietekmē mūsu vispārējo veselību.

Šķir nākošo lapu, lai uzzinātu kādas frāzes nedrīkst teikt!

Leave a Comment