Nost ar nogurumu! Šie 8 slepenie produkti sniegs jums neticamu enerģijas lādiņu.

Organiskais neapstrādātais kakao

Tīrs kakao ir patiesa dāvana. Šokolāde, kas satur kakao, satur daudz cukura un kaitīgas piedevas. Tīrais kakao satur antioksidantus, magniju, dzelzi, hromu, mangānu, cinku, varu, C vitamīnu, fosforu.

Tas ir spēcīgs triptofāna avots, savienojums, kas palielina endorfīnus. Garastāvoklis būs šiks, ja savā uzturā iekļausit kakao.

Čia sēklas

Čia sēklas ir olbaltumvielu un šķiedrvielu krātuve. Šis Salvia ģints augs ir ļoti barojošs. Vienkārši iemērciet sēklas ūdenī un izdzeriet to, tas aizstās pilnvērtīgu olbaltumvielu maltīti.

Kokosrieksts

Jaunā kokosriekstā esošais ūdens ir izotonisks dzēriens. Tas ir pilns ar elektrolītiem, un to var izmantot pat asins pārliešanai . Kokosriekstu iekšpusē esošais šķidrums satur daudz kālija, kas ir lieliski piemērots kālija-nātrija līdzsvara uzturēšanai organismā.

Lasi arī: 15 burvīgas vietas romantiskām brīvdienām ar savu otro pusīti.

Lasi arī: Es biju pārsteigta par to, ka vīramāte sasaldē olas. Tad viņa visu pastāstīja un parādīja.

Kokosriekstu mīkstums satur kinetīnu, unikālu jaunību saglabājošu enzīmu . Kokosriekstu eļļā atrodamie piesātinātie tauki ir neticami labvēlīgi ādai, nervu un imūnsistēmai.

Spirulīna

Šī zilaļģe ir bagāta ar hlorofilu un antioksidantiem. Tas palīdz samazināt svaru , regulē gremošanas sistēmas darbību. Cita starpā spirulīna satur daudz dzelzs. Nav anēmijas, jūs vienmēr būsiet pilnīgā kārtībā.

Goji ogas

Tās parasti pārdod žāvētas. Šīs ir visbarojošākās ogas uz planētas, tās satur aminoskābes. Tos ēdot, jūs varat aizmirst par sliktu redzi un zemu imunitāti.

Sēklas un eļļas

Sēklas un eļļas nodrošina līdzsvarotu aminoskābju spektru un ir bagātas ar minerālvielām, piemēram, fosforu, kāliju, magniju, kalciju, dzelzi un daudz ko citu.

Omega-3 skābes ir iekļautas arī to brīnišķīgajā sastāvā, taukskābju līdzsvars organismā būs stabils, uzņemot eļļas. Ja dārzeņu salātiem pievienosi sēklas, būs daudz garšīgāk!

Linsēklas

Linsēklas ir pārsteidzošs produkts. Neatkarīgi no tā, vai tās ir sēklas, eļļa vai malti linu milti, tie ir vienlīdz noderīgi. Dārzeņu omega-3 taukskābes un šķīstošās šķiedras darīs brīnumus jūsu veselībai.

Tiem, kas ēd linsēklas, nav ādas problēmu, un, pateicoties spēcīgajai pretiekaisuma iedarbībai , infekcijas linu mīļotājus apiet. Šīs sēklas var pievienot jebkuriem ēdieniem, tas tikai uzlabos to garšu.

Šie produkti ir visvērtīgākie savā sastāvā, tie noteikti palīdzēs palikt veseliem un skaistiem. Ja jums patika šis raksts, pastāstiet par to saviem mīļajiem!