15 burvīgas vietas romantiskām brīvdienām ar savu otro pusīti.

Protams, vissvarīgākais nav tas, kur doties, bet gan ar ko. Cilvēkiem, kuri mīl viens otru, kopīga atpūta jau ir pasaka, neatkarīgi no tā, kur viņi to darīs. Tomēr arī vietai ir sava nozīme. Cik daudz pasaulē ir neparastu, gleznainu nostūrīšu, kuru fotogrāfijas ieraugot, gribas uzreiz sakravāt savas mantas. Kopā doties neaizmirstamā ceļojumā uz kādu no šīm skaistajām planētas vietām ir sapņu robeža!

1.Dedonas salas kūrorts, Filipīnu
okeāns, džungļi, salmu šūpuļtīkla gulta… Atpūta šādā vidē būs ļoti mierīga. Pieglausties ar mīļoto cilvēku, klausīties viļņu troksni un elpot sāļo gaisu ir neticami.

2.Ūdenskritums Seljalandsfoss, Islande
No tāda skaistuma sirds apstājas. Saulriets, kas ieausts ūdenskrituma viļņos, atgādina daudzkrāsainu dārgakmeņu vietu. Neuztraucieties, es gribu uz to skatīties mūžīgi.

3.Viesnīca UFOgel, Nussdorf, Austrija
Šīs viesnīcas galvenais lepnums ir milzīgi logi ar elpu aizraujošu skatu uz kalniem. Būvēts minimālisma stilā, tas aicina pavadīt daudz laika. Gulēt kopā un baudīt neatkārtojamo skatu – lūk, laime.

Lasi arī: Es biju pārsteigta par to, ka vīramāte sasaldē olas. Tad viņa visu pastāstīja un parādīja.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem ļoti veiksies 2023. gada septembrī

4.Dream Beach, Hong Island, Taizeme
Dream Beach ir skaista vieta. Vertikālās klintis gar pludmales malām padara to neticami mājīgu. Un cik tas ir tīrs! Ideāla vieta.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment