Man šķita, ka šo daudzkrāsaino kūku pagatavot būs ļoti grūti. Bet patiesībā tas ir pavisam vienkārši!

Vai jūs domājat, ka šo kulinārijas šedevru rada pārmērīgs darbs? To cept ir daudz vieglāk, nekā jūs iedomājāties. Un gatavās kūkas izskats ir neticami iespaidīgs!

Tādi saldumi kā šī krāsainā kūka ir lieliski piemēroti jebkurām bērnu svinībām, dzimšanas dienai vai ballītei. Jūsu viesi būs patīkami pārsteigti.

Kā pagatavot varavīksnes kūku

SASTĀVDAĻAS

  • 2 parastie sausie maisījumi kēksu cepšanai
  • 5 pārtikas krāsvielas dažādās krāsās
  • 5 nelielas porcijas konditorejas glazūras
  • 5 šļirču maisiņi
  • 1 cepumu rokas griezējs formēšanai
  • pūdercukurs (ja tas neietilpst cepamajā maisījumā, tad pūdercukuru sajauc ar nedaudz ūdens un citrona sulu, līdz iegūta viskoza viendabīga masa)

Vispirms sagatavo kūkas mīklu saskaņā ar instrukcijām uz kastītes. Pēc tam vienmērīgi sadaliet to 5 traukos. Katrā bļodā mīklai pievienojiet pārtikas krāsvielu un samaisiet.

Lasi arī: Nost ar nogurumu! Šie 8 slepenie produkti sniegs jums neticamu enerģijas lādiņu.

Lasi arī: 15 burvīgas vietas romantiskām brīvdienām ar savu otro pusīti.

Izmantojiet šļirces maisiņu, lai piepildītu cepšanas trauku ar krāsainu mīklu . Noteikti pārklājiet veidni ar alumīnija foliju. Ja tas nav iespējams, varat ieeļļot veidni. Ļoti svarīgi, lai kūka nelīp pie veidnes malām, jo ​​tā var piedegt. Aizpildiet formu ar daudzkrāsainu mīklu, lai krāsas patiešām labi sajauktos. Neierobežo savu iekšējo mākslinieku – dod sev brīvību radīt!

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment