Nostradams paredzēja, ka 2 zodiaka zīmes līdz 2030. gadam piedzīvos septiņgades veiksmi un augstāko spēku palīdzību

Lauva

Nostradams norādīja, ka atvērtajiem, draudzīgajiem un spēcīgajiem līderiem – Lauvām – šie septiņi gadi būs ļoti svarīgi. Pat nav nekādu šaubu par to, ka runa ir tieši par šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem. Nostradams norādīja uz to faktu, ka laimīgā perioda pirmajā ceturksnī viņiem kā vēl nekad izdosies iegūt daudz draugu un sekotāju. No apkārtējiem viņi prasīs bezierunu pakļaušanos un uzticību. Jums vajag vairāk novērtēt stipras un uzticamas draudzības spēku.

Tajā pašā laikā Lauvas nāks palīgā tiem, kurus mīl, ciena un uzskata par noderīgiem. Aptuveni ar 2026. gada otro pusi jūsu panākumi sasniegs apogeju, un laime tad būs jūtama aizvērtām acīm. Nostradams norāda, ka tad fortūna regulāri būs jūsu pusē. Daudzi iegūs lērumu balvu un likteņa dāvanu, par kurām agrāk pat nesapņoja. Visas problēmas pašas ies jums ar līkumu.

Lasi vēl: Šodien mūžībā devusies muzikoloģe un slavena tautas mākslinieka sieva: “Visai komandai tas ir milzīgs, neatgriezenisks zaudējums”

Lauvas šajos gados ļoti daudz ceļos. Viņu dzīvēs ielauzīsies ļoti daudzas pārmaiņas tehnoloģiju ziņā, un viņi apgūs daudz jaunu zināšanu. Iespējams, viņi būs kaut kādā ziņā saistīt ar robotu tehnikas vai hologrammu izstrādi. Turklāt veiksme pāries arī uz nākamo paaudzi.

Leave a Comment