Skaitļu nozīme – ko nozīmē skaitļi, kas seko mums ikdienā?

Skaitļu nozīmeSkaitļu nozīme bieži ir dziļāka nekā mums šķiet! Dažreiz personai vienmēr seko viens un tas pats skaitlis.

Numeroloģijas eksperti tev pastāstīs, ko tas nozīmē, un palīdzēs jums atšifrēt Visuma vēstījumu.

Skaitlis, kurš seko jums, var radīt problēmas, bet, tas, gluži pretēji, var brīdināt par pozitīvām pārmaiņām.

Skaitļu nozīme

Skaitļu nozīme un enerģija

Visa informācija Visumā var tikt attēlota kā nulles un vieninieki. Tas attiecas uz jebkura veida informāciju neatkarīgi no tā, kādā sfērā to satiekat. Skaitļi mūs ir visapkārt no dzimšanas, un pat pirms mūsu dzimšanas viņi ietekmē mūs. Šī iemesla dēļ mūsu dzimšanas datums ir noslēpums.

Lasi arī: 23:23 vai 11:11. Ko nozīmē vienādi pulksteņu laiki, jeb vienādās stundas un minūtes

Ja cilvēkam seko viens un tas pats skaitlis, tas nav nejauši. Tādējādi Visums mēģina kaut ko teikt, kaut ko parādīt. Tas nevar tieši sazināties ar mums, tāpēc viņa sūta rakstzīmes, kuras ir nepieciešams atšifrēt. Numerologi uzskata, ka skaitļi ir viens no labākajiem veidiem, kā izlasīt Visuma nodomus un vēstījumus.

Skaitli var redzēt pulkstenī, autobusa biļetēs, reklāmā. Lai saprastu, ka tā nav tikai sakritība, bet patiešām ir kaut kas svarīgs, ļoti vienkārši – tu to jutīsi.

Skaitļu nozīme un atšifrēšana

Pieņemsim, ka visur redzat skaitli 1 vai lielu skaitli,piemēram, 888. Visu skaitli vajadzētu samazināt līdz vienkāršam skaitlim, tas ir, skaitlim, kas atrodas intervālā no 1 līdz 9.

Lai to izdarītu, vienkārši saskaitiet visus ciparus tik reižu, cik nepieciešams. 8 + 8 + 8 = 24, 2 + 4 = 6. Izrādās, ka, ja redzat 888, tad jums ir jāuzzina, kā atšifrējams Seši. Acīmredzot, skaitļus no 1 līdz 9 nav nepieciešams vienkāršot.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment