Izvēlieties sauli un saņemsiet ziņojumu šai nedēļai!

Slavenā tradīcija attēlot Sauli ar cilvēka seju, radās viduslaikos rietumu tradīcijās un kļuva plaši izplatīta Renesanses periodā, atgriežoties pie saules dieva (Sol / Helios). Katrs konkrētais zīmējums sastāvēja no eņģeļa gidu vai starojuma enerģiju!

Kuru no šiem trim senajiem Saules attēliem jūs izvēlaties?

Saule Nr. 1

Saglabājiet savu prātu skaidru, lai jūs varētu koncentrēties uz to, kā jūs varat virzīties uz priekšu. Jums ir jāpārliecinās, ka jūs skaidri saprotat, ko vēlaties, un kā jūsu garīgie ceļveži var jums palīdzēt ar to!

Lasi arī: 2019. cūkas gads: visu zīmju horoskops – vēlams analizēt precīzāk savu vidi!

Eņģeļi vēlas, lai tu zinātu, ka ir laiks atbrīvoties no savām bailēm un sākt darboties! Jūsu dzīvē ir kaut kas, ko jūs vēlētos izmēģināt un jūs domājat, ka  tas dos jums laimi. Tātad, pārvariet savas bailes un dariet visu jau šodien, lai sasniegtu šo mērķi!

Saule Nr. 2

Ja jūtat, ka dzīve nedaudz atpaliek, ņemiet laiku, lai sazinātos ar savu garīgo ceļvedi, un tad jūs jutīsiet, ka Visuma enerģiskā plūsma atgriež tevi pareizajā virzienā.

Pirms jebkuras rīcības vajadzīgā virzienā jums jāspēj apkopot visus nepieciešamos faktus un resursus. Vaicājiet savam eņģelim, lai palīdzētu jums atrast visus nepieciešamos resursus un zināšanas, kas palīdzēs jums virzīties uz priekšu vēlamajā virzienā, pilnībā izprotot visas pieejamās iespējas.

Lasi arī: Zodiaka zīmes: akmeņi-talismani pēc dzimšanas datuma

Saule Nr. 3

Tagad ir laiks koncentrēties. Mēs saprotam, ka bieži vien daudzi ārējie faktori jūsu uzmanību novērš no tā, kas jums nekavējoties ir jādara. Jums ir jāpiešķir prioritāte tam, kas ir svarīgs jums un jūsu mīļajiem, un likvidē visus satricinājumus ceļā uz jūsu augstāko labumu! Visuma enerģija nāk ar lielu progresu, un jūs esat galvenais spēlētājs.

Tagad jums ir jākoncentrējas uz ģimeni. Jūsu ģimenes dzīvē ir noteikta situācija, kas prasa jūsu uzmanību, mīlestību un atbalstu.

Avots: esotericblog

Leave a Comment