Numeroloģija: uzzini, vai esi izvēlējies savu pareizo dzīves ceļu!

 

money-saving-moving-city

 

Dzīves ceļš Nr. 1

Cilvēki – vieninieki, pirmkārt, ir oriģināli domātāji un radoši prāti. No viņiem bieži vien sanāk izcili un ļoti mērķtiecīgi līderi. Viņi ļoti labprāt visu dara patstāvīgi vai arī mīl nest atbildību par visiem un uzreiz.

Piemērotākās profesijas: brīvmākslinieks, uzņēmējs, menedžeris, pārdošanas, mārketinga vai reklāmas jomas speciālists, dizaineris, inženieris, treneris – konsultants, politiķis, apdrošinātājs vai brokeris, finanšu konsultants, radošais direktors, sportists.

 

Dzīves ceļš Nr. 2

Šie cilvēki, pirmkārt, ir orientēti uz detaļām. Viņiem izdodas saredzēt to, kas citiem nav pamanāms. Parasti no viņiem sanāk ļoti labi draugi, jo neviens nespēj atbalstīt tik labi kā viņi. Ar dzīvi viņi tiek galā visnotaļ labi, jo ir pieraduši uzticēties savai intuīcijai. Bieži vien viņi mēdz cīnīties arī par citu cilvēku tiesībām un iespējām.

Piemērotākās profesijas: audzinātājs, psihoterapeits, pavārs, diplomāts, politiķis, mūziķis, mākslinieks, dizaineris, sociālais darbinieks, administrators, terapeits, alternatīvās medicīnas speciālists, grāmatvedis, masieris, aktieris.

 

Dzīves ceļš Nr. 3

Šie cilvēki ir raduši runāt par sevi. Viņi mīl izteikties un ir apveltīti ar ļoti radošu dabu, tāpēc arī ar viņiem ir tik patīkami sazināties! Ar savu kaisli pret visu skaisto viņi ir spējīgi “aplipināt” jebkuru. Būtiskākais viņiem ir atklāt savu “es”.

Piemērotākās profesijas: mākslinieks, žurnālists, dizaineris, pavārs, mūziķis, dejotājs, treneris, rakstnieks, fotogrāfs, pārdevējs, arhitekts, grafiskais dizaineris, frizieris, kosmetologs, vizāžists, mākslas speciālists.

 

Dzīves ceļš Nr. 4

Šie cilvēki ļoti augstu vērtē detaļas un sistemātisku, metodoloģisku pieeju. Uz ātru un neapdomātu rīcību viņi pilnīgi noteikti nepiekritīs, jo viņiem patīk, kad viss ir pārdomāts līdz pēdējam sīkumam. Tāpēc arī no viņiem sanāk tik profesionāli menedžeri un organizatori. Visur, kur uzrodas šis cilvēks, tiek ieviesta kārtība un rodas stabilitāte.

Piemērotākās profesijas: direktors, uzņēmējs, auditors, grāmatvedis, ārsts, inženieris, karavīrs, treneris, analītiķis, arhitekts, advokāts, biznesa konsultants, baņķieris, finanšu un investīciju speciālists.

 

Lasi vēl: Panākumu numeroloģija: aprēķini savu veiksmes skaitli

 

Dzīves ceļš Nr. 5

Šie cilvēki dod priekšroku daudzveidībai un jauninājumiem. Protams, ka no dabas viņi ir apveltīti ar komunikablitāti un spēcīgu analītisko domāšanu. Draugi viņus ciena par to, ka viņi vienmēr dod labus padomus, prot reklamēt un “iekustināt” nepopulāras idejas.

Piemērotākās profesijas: projektu vadītājs, pasākumu organizators, izmeklētājs, reklāmas un mārketinga speciālists, PR speciālists, frizieris, sportists, televīzijas raidījumu vadītājs.

 

Dzīves ceļš Nr. 6

Šie cilvēki bieži vien izvēlas darbu apkalpojošā sfērā. Viņiem patīk palīdzēt apkārtējiem, konsultēt un atbalstīt. No viņiem sanāk lieliski padomdevēji, konsultanti un menedžeri.

Piemērotākās profesijas: frizieris, modes un stila konsultants, interjera dizaineris, terapeits, skolotājs, dekorators, manuālais terapeits, modelis, vizāžists, medicīnas darbinieks, kosmetologs.

 

Dzīves ceļš Nr. 7

Šie cilvēki ir ļoti nobrieduši. Viņi nav diez ko aktīvi, patīk visu kārtīgi apdomāt, tāda ir viņu analītiskā daba. Viņi ļoti ātri un labi mācās, prot izstrādāt dažādas sarežģītas stratēģijas problēmu risināšanai. Dievina tehnoloģijas un pastāvīgi atrodas garīgajos meklējumos. Viņu mīļākā zinātne – psiholoģija.

Piemērotākās profesijas: izmeklētājs, skolotājs, analītiķis, IT speciālists, filozofs, psihologs, žurnālists, kvalitātes inženieris, programmētājs, grāmatvedis, garīgais skolotājs, ārsts, biogrāfs.

 

Dzīves ceļš Nr. 8

Šie cilvēki ir ļoti talantīgi vadītāji – inovatori. Dzimuši, lai risinātu lielas problēmas. Viņi reti kad mīl strādāt kāda cita pakļautībā, tāpēc arī daudz veiksmīgāki kļūst tad, kad uzsākt savu personīgo biznesu.

Piemērotākās profesijas: uzņēmējs, vadītājs, projektu menedžeris, baņķieris, biznesa konsultants, brokeris, advokāts, ķirurgs, politiķis, augsta ranga amatpersona.

 

Dzīves ceļš Nr. 9

Šie cilvēki ir unikāli, jo apvieno sevī radošo garu ar prasmi strādāt citu labā, tāpēc viņi bieži vien izvēlas tieši pakalpojumu sniegšanas sfēru. Bieži vien šie cilvēki kļūst par talantīgiem pasniedzējiem, kuros pilnīgi noteikti ieklausās!

Piemērotākās profesijas: mākslinieks, rakstnieks, advokāts, aktieris, politiķis, personāla atlases vai sabiedrisko attiecību speciālists, enerģētiķis, grafiskais dizaineris, modelētājs, fotogrāfs.

Leave a Comment