Numeroloģiskā prognoze 2018. gada augustam

Skaitļi mūs apņem visur, tik daudzi dzīves aspekti ir atkarīgi no viņu enerģijas. Katru mēnesi mainās mūsu pasaules pārvaldītais skaitlis. Padomi palīdzēs novērst problēmas.

Augustā skaitlis divi celsies tronī. Tas ir egoistu un vienkāršo cilvēku skaitlis, kas var radīt problēmas draudzīgās, mīlestības un biznesa attiecībās. Bet nedomājiet, ka ar šādām nepatikšanām nav iespējams tikt galā. Pat ja jūs pamanāt sevi kā savtīgu, jūs varat tikt glābts, vēloties palīdzēt citiem, atbalstīt vājos. Spēcīgi cilvēki piesaista citus sev. Ja jūs nevarat kritizēt, bet atbalstīt citu centienus, jūs vislabāk izmantosiet Visumu.

Lasi arī:  16 iemesli, kāpēc labāk būt vienai, līdz brīdim, kamēr nesatiksi īsto vīrieti

Finanses, bizness un darbs augustā

Divi dod gribu uzvarai un it kā hipnotizē cilvēkus, liekot viņiem tiekties pēc sapņa. No vienas puses, tas ir labi, taču ir iespējamas arī negatīvas sekas. Par nejaušu finansiālu panākumu vai pieaugumu bez iemesla būs jāmaksā nākotnē. Visas jūsu uzvaras ir pamatotas un pelnītas. Mēģiniet neizmantot viltus un liekulību, lai iegūtu to, ko vēlaties.

Visos augustā notikušajos negadījumos būs slēpta nozīme. Divi reti ļauj kaut kam notikt tikai bez iemesla. Ja ar jums notiek kaut kas slikts, tad jūs zināt, ka drīz situācija iegūs atšķirīgu nokrāsu. Ja, gluži pretēji, viss ir pārsteidzošs un skaists, tad kaut kur ir lamatas. Augstākā taktika augustā ir mierīgs un izmērīts darbs bez pēkšņiem uzliesmojumiem un kritumiem.

Tas būs ļoti nelabvēlīgs mēnesis radošam darbam un visam, kas saistīts ar mākslu. Lielākā daļa no visiem, būs laimīgi tie cilvēki, kuri strādā ar skaitļiem. Tie ir grāmatveži, inženieri, zinātnieki utt. Ja jūs strādājat zonā, kurā nepieciešama nepārtraukta iztēle, jums būs jāmeklē iedvesma.

Lasiet arī:  6 iemesli, kāpēc vīrietis pārtrauc attiecības

Mīlestība un attiecības augustā

Ļoti liela loma augustā būs kolektīvai enerģijai. Tomēr cilvēku saziņas prasmes var ievērojami samazināties, kas padarīs cilvēkus sev tuvākus. Vienaldzība nekļūs par problēmu panaceju, bet, gluži pretēji, izraisīs jaunu traucējumu rašanos. Izvairieties no ilgstošas ​​vientulības. Tajā laikā ir vēlams sajusties kā daļai no lielas komandas.

Egoisma vēlmi, kas parādīsies divnieka spēka dēļ, ir labāk nomākt. Tādējādi tas palīdzēs rūpēties par mīļajiem. Vēlams, lai ģimenes locekļi paliktu tuvu tiem, kurus viņi mīl un biežāk sazinās.

Augusts ir labs mēnesis iepazīties. Primārais būs garīgais tuvums, tāpēc jums padoms ir veltīt vairāk laika pieskatīšanai un saziņai, lai labāk uzzinātu potenciālo dvēseles draugu. Tas veicinās tuvināšanos un kļūs par lielisku pamatu spēcīgām attiecībām.

Lasīt arī:  6 galvenās pazīmes, kas norāda uz patiesu mīlestību

Garastāvoklis un Vese***a

Stereotipa domāšana ir laba garastāvokļa un veiksmes ienaidnieks. Augustā ir labāk atbrīvoties no aizspriedumiem un iemācīties izskatīt jebkuru situāciju no dažādām pusēm. Šī perioda galvenā problēma ir disonanse, kas rada nepieciešamība domāt ar savu galvu un tajā pašā laikā piederēt noteiktai cilvēku grupai. Tas nozīmē, ka cilvēkiem būs izvēle, no kuras jūs varat atbrīvoties no dažām problēmām, bet piesaistīs citas. Ja jums ir labs garastāvoklis, tad nevajadzētu klausīties tos, kas mēģina uzlikt jums “vispārēju patiesību”.

Augustā atkarība var pasliktināties. Atbrīvošanās no sliktiem ieradumiem būs sarežģītāka nekā parasti, tāpēc rīkojieties vienmērīgi un uzmanīgi, lai neradītu neērtības jūsu ķermenim. Izvairieties no daudz saldumu ēšanas un kaitīgas pārtikas, darbības trūkuma vai, gluži pretēji, pārmērīgas slodzes. Visā zelta ceļa nozīme ir vajadzīga.

Leave a Comment