Astro prognoze 2018. gada augustam

Mēneša prognoze dos Jums iespēju kļūt veiksmīgākiem un pareizi izpildīt vasaru. Tas būs ļoti dinamisks un interesants laikposms enerģijas jomā.

Auns

No 1. augusta līdz 6. augustam sarunu un nesaskaņu skaits starp Aunu un apkārtējiem cilvēkiem var samazināties. No 8. līdz 10. augustam ir iespējami naudas zaudējumi, pārpratumi un konflikti uz vienlīdzīgiem pamatiem. Pārējā mēneša laikā nav risku mīlestības un finanšu jomā. Pirmās divas mēneša dienas būs labvēlīgas tiem Auniem, kuri nodarbojas ar mākslas jomu. No 7. līdz 11. augustam situācija būs vēl patīkamāka. Tas var pozitīvi ietekmēt Aunu karjeru, mīlestību un finanses. No 25. līdz 28. augustam jūs varat mainīt situāciju un atteikties no lietām, kas neļauj jums būt laimīgām.

Lasi arī: 5 Lietas, kuras tev vajag atrast vasaras izpārdošanā

Vērsis

Vienīgais patiešām bīstamais periods ir no 26. līdz 28. augustam. Tas būs bīstamības un ilūzijas laiks. Motivācija var pilnībā atstāt šīs zodiaka zīmes pārstāvjus. Šīm trim dienām labāk neplānot svarīgas tikšanās, romantiskas dienas, braucienus. Plāni var tikt pārtraukti jebkuru sīku lietu dēļ. Veiksmīgas dienas būs 1., 4. un 5., 8. un 9., 31. augusts. Šajā laikā būs iespēja risināt problēmas un mainīt situāciju uz labo pusi. No 26. līdz 28. augustam, kā minēts iepriekš, šajās dienās būs negatīvs, nevis pozitīvs. Vērsis var kļūt greizsirdīgs un savtīgs.

Lasi arī: Zodiaka zīmju veiksme mīlestībā

Dvīņi

No 7. līdz 11. augustam būs iespēja izcelties jebkurā dzīves jomā, lai uzvarētu negatīvās vīrusu programmas, lai atbrīvotos no nenoteiktības un skumjām. Veiksme jums smaida. 18. augusts, pārtrauciet mīlas lietas un nepievērsiet uzmanību savam sirds draugam, koncentrējoties tikai uz dzīves finanšu pusi. Situācija būs līdzīga no 27. augusta līdz 29. augustam. Šajās trīs dienās vērtīgas iegādes būs noderīgas. 8., 9. un 10. augustā, lai izvairītos no kaitinošām kļūdām un problēmām, kļūstiet viltīgi un neveidojiet ilūzijas uz apkārtējo cilvēku rēķina. Objektivitāte un piesardzība palīdzēs jums aizsargāt sevi no nepatikšanām.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment