Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 13. februāra līdz 19. februārim

Cilvēki jutīsies patīkami enerģiski un satraukti. Numerologi uzskata, ka sešinieks padarīs mūs produktīvākus. Šīs dienas varat pavadīt mierā, vai arī varat tās veltīt biznesam un jauna darba meklējumiem – izvēle ir jūsu.

Nedēļa labvēlīga gardu un neparastu ēdienu pagatavošanai. Jūs varat palutināt sevi ar kaut ko saldu un nestandarta. Var ēst gan saldu, gan rūgtu, pikantu. Seši, kā zināms, var provocēt slikto ieradumu veidošanos, bet var arī palīdzēt cīņā pret tiem. Ja vēlies mainīt diētu, šonedēļ būs daudz vieglāk pierast pie jaunās shēmas.

Šis ir lielisks laiks, lai dotos pie friziera. Jauns matu griezums padarīs jūs radošāku un palīdzēs vieglāk atrast risinājumus sarežģītām problēmām. Tomēr jūs varat veltīt savu laiku jaunu lietu iegādei. Ārējās transformācijas nāks par labu tiem, kas vēlas ātrāk piesaistīt pārmaiņas.

Arī iepirkšanās šajā laikā ir atļauta, taču jāatceras par mēra sajūtu. Ja tērējat pārāk daudz, varat to nožēlot. Pirkumiem jābūt atbilstošiem, kā arī pārdomātiem un bez spontanitātes.

Šis ir lielisks laiks laulībām, randiņiem, ieņemšanai, romantikai un attiecību pacelšanai uz nākamo līmeni. Seši palīdzēs atrast pieeju jebkurai personai. Galvenais, lai jūsu jūtas pret viņu būtu patiesas un noskaņojums pozitīvs.

Veiksmes talismani nedēļai no 2023. gada 13. februāra līdz 19. februārim

Talismanu akmeņi. Labākie akmeņi darbam, radošuma intelektuālajai darbībai būs aventurīns, lazurīts, baltais kvarcs. Lai uzturētu stabilu enerģiju un garastāvokli, noderēs hrizolīts, turmalīns. Fiziskām aktivitātēm un Vese***ai priekšroka jādod ahātam un melnajam kvarcam. Mīlestības sfērā kā noderīgākie tiek atzīmēti  safīrs un rozā kvarcs.

Lasi arī: Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 13. februāra līdz 19. februārim

No rotaslietām par spēcīgiem talismaniem kļūs izstrādājumi no platīna un zelta. Platīna rotaslietas palīdzēs harmonizēt apziņu, savukārt zelta rotaslietas pateiks pareizo ceļu uz sapni un dos gribasspēku pārvarēt šķēršļus.

Numerologi un eksperti novēl veiksmīgu nedēļu. Sešinieks palīdzēs jums atrast veidu, kā norakstīt karmiskos parādus un atbrīvoties no nožēlas, raizēm un negatīvām sajūtām kopumā. Veiksmi!

COMMENTS

Leave a Comment