Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 13. februāra līdz 19. februārim

Mīlestības prognoze palīdzēs saprast, kā rīkoties šonedēļ. Lai piesaistītu vairāk mīlestības veiksmes, zvaigžņu speciālisti pastāstīja par iespējamiem šķēršļiem personīgajā dzīvē, to risināšanas veidiem, kā saglabāt veiksmi mīlas sfērā.

Nedēļu grūti prognozēt divu bīstamu dienu – trešdienas un ceturtdienas – dēļ. Jūsu mīlestības panākumi var tikt atjaunoti kaitinošu kļūdu dēļ. No zvaigžņu ekspertu viedokļa šī nav vieglākā, bet kopumā labvēlīgā nedēļa, ko bagātina spēcīga Venēras enerģija. Šī planēta piešķirs kārtību mīlestības birojam, taču, neskatoties uz to, labāk izvairīties no saziņas ar  cilvēkiem, kuri liedz jums veiksmi.

Auns

Aunam būs patīkama nedēļa randiņiem, tikšanās reizēm, iepazīšanās un laika pavadīšanai ar radiem, dvēseles radiniekiem, bērniem. Komunikācija viņiem aizstās jebkuru labāko atpūtu, taču ir svarīgi atcerēties, ka ir nepieciešams izvēlēties pareizo vidi. Iespējams, ka Auns savā ceļā var sastapt toksiskus un rupjus cilvēkus. Šajā sakarā ir svarīgi atcerēties, kā reaģēt uz apvainojumiem un rupjībām, lai saglabātu biolauku.

Vērsis

Vērsim vajadzētu pēc iespējas vairāk laika veltīt dvēseles drauga meklēšanai. Tam piemērota jebkura diena, izņemot trešdienu, jo 15. februārī būs Venēras un Neptūna konjunkcija. Vienkārši rituāli, lai satiktu mīlestību, palīdzēs paātrināt meklēšanu. Esošajās attiecībās ļoti iespējamas jaunas jūtas un citas pārmaiņas uz labo pusi. Venēras uzraudzībā Vērsis joprojām būs ieinteresēts pavadīt laiku kopā ar mīļoto.

Lasi arī: Merkurs Ūdensvīra zīmē no 2023. gada 11. februāra līdz 1. martam: ekspertu prognozes šim laikam

Dvīņi

Dvīņiem būs stimuls un vēlme pārsteigt partneri. Tātad, lai arī nedēļā ir problemātiskās dienas (15. un 16. februāris), tas palīdzēs sasniegt saskaņu un savstarpēju sapratni pārī. Trešdien un ceturtdien dažiem Dvīņiem var uzbrukt bailes, ilgas un izmisums, turklāt pilnīgi bez iemesla. Īpaši rituāli palīdzēs atbrīvoties no šīm nepatīkamajām sajūtām un emocijām, vienlaikus saglabājot labu garastāvokli.

Vēzis

Īpaši interesanta nākamā nedēļa būs vientuļiem Vēžiem. Nedēļas sākumā un beigās būs piemērots laiks, lai mēģinātu atstāt labu iespaidu uz pretējo dzimumu, kā arī esošās attiecības paceltu jaunā līmenī. Lai labāk iepazītu jaunu cilvēku Vēžu ieskautā, palīdzēs rakstura analīzes metode pēc grumbām uz sejas. Vēži arī ļoti iespējams sasniegs savstarpīgumu ar to, kurā viņi ir iemīlējušies.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment