Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 13. februāra līdz 19. februārim

Februāris turpinās, bet arvien vairāk jūtam jaunās sezonas tuvošanos. Numerologi pastāstīja, kā šajā maģiskajā laikā skaitļi mums palīdzēs mainīt savu dzīvi un stiprināt enerģiju.

Šī mums būs ļoti svarīga nedēļa. Ļoti iespējams, ka enerģijas plūsmas tiks atjaunotas, un patrona skaitlis jums palīdzēs to izdarīt. Iespējams, ka tavā dzīvē parādīsies daudz jaunu un patīkamu lietu. Lai to izdarītu, jums vienkārši jāatver sava sirds un jāvēlas mainīt to, kas jau ilgu laiku ir kļuvis garlaicīgs. Šis ir īstais laiks, lai atvadītos no pagātnes.

Šīs nedēļas numeroloģija

Vispirms jums ir jāveic parastie aprēķini, lai mēs uzzinātu, kāds skaitlis kļūs par šīs nedēļas talismanu. Lai to izdarītu, saskaita visus datumu skaitļus un pēc tam pievieno mēneša kārtas numuru, tas ir, 2:

(13+14+15+16+17+18+19)+2=114. 1+1+4=6.

Izrādās, ka pār pasauli valdīs skaitlis 6  – radošās enerģijas patrons. Ap mums var parādīties daudzi jauni kārdinājumi, pastiprināt instinktus un neapzinātas vēlmes. Šī nedēļa var būt gan lielu un labvēlīgu pārmaiņu laiks, gan vilšanās laiks. Galvenais ir nesteigties, neļauties sliktiem ieradumiem, piemēram, slinkumam.

Esiet uzmanīgi, jo šajā periodā mūs būs vieglāk pievilt. Sešinieks centīsies padarīt mūsu dzīvi labāku, bet mēs varam kļūt neuzmanīgi. Gaidiet daudz patīkamu sīkumu un esiet uzmanīgāks pret visu, kas notiek, lai nepalaistu garām vissvarīgāko.

Numeroloģijas padomi nedēļai no 2023. gada 13. līdz 19. februārim

Šis ir brīnišķīgs periods garīgiem meklējumiem, praksēm. Vari nodarboties ar jaunu zināšanu iegūšanu un mēģināt atrast jaunus pozitīvas, iedvesmas avotus. Ir noderīgi lasīt grāmatas, skatīties mākslas filmas un dokumentālās filmas.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 13. februāra līdz 19. februārim

Enerģijas daudzuma un jaudas ziņā šī nedēļa nav zemāka par iepriekšējo. Jums vienkārši jāiemācās pārvaldīt šo enerģiju. Tāpēc, pirmkārt, apvaldiet savas emocijas un esiet pacietīgs pret citiem. Sešinieks palīdzēs jums atrast iekšējo mieru, ja iestāsieties par taisnīgumu un palīdzēsiet citiem cilvēkiem risināt problēmas.

Visticamāk, šajā periodā satraucošu sapņu nebūs. Pat ja tiek sapņots par kaut ko sliktu, ir svarīgi atcerēties, ka šādi sapņi nenes informāciju par mūsu iekšējām problēmām, bet gan iesaka veidu, kā tās atrisināt.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment