Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023.gada 20.februāra līdz 26.februārim

Šīs septiņas dienas nedrīkst krist galējībās . Pieturieties pie zelta vidusceļa it visā. Vienība zaudē savu spēku, ja mēs nevaram pakļaut savu raksturu. Tāpēc nekrītiet galējībās. Ja jūtat, ka grasāties atbrīvoties no kāda cilvēka, labāk pārtrauciet saziņu un dodieties pensijā.

Atstājiet smago darbu citam, produktīvākam laikam . Sarežģītu uzdevumu vietā labāk uzņemties ko vienkāršāku. Ja vēlaties, varat pat padarīt šo nedēļu par atvaļinājumu, ja jums ir tāda iespēja un vēlme.

Cīņa par taisnību un kāršu atklāšana negatīvi ietekmēs jūsu labklājību un likteni. Esiet saprātīgs un saprātīgi novērtējiet situāciju, pirms kādam kaut ko pārmetat.

Nedēļa ir lieliska visam, kas saistīts ar tīrīšanu, neatkarīgi no tā, vai tā ir mājas uzkopšana vai garīga veida tīrīšana . Noderēs garīgās prakses, lūgšanu lasīšana, baznīcas, sinagogas vai mošejas apmeklējums.

Laika posmā no 20. līdz 26.februārim, ir svarīgi arī pareizi interpretēt sapņus, jo tajos var būt ārkārtīgi svarīga informācija . Daudziem cilvēkiem būs pravietiski sapņi, kas viņiem palīdzēs uzzināt nākotni un izskaidrot pagātni.

Saziņai ļoti labvēlīgs periods . Jūs nevarat strīdēties – saziņai jābūt mierīgai un mierīgai. Tas ir arī viens no veiksmīgākajiem laulības periodiem.

Karjeristiem šī nav veiksmīgākā nedēļa . Kalpošanas dedzība, pārmērīga pašpārliecinātība un agresija netiek veicināta. Labāk darīt kaut ko mierīgu. Jūs varat sakārtot lietas savā darba vietā. Tāpat, piemēram, vajadzētu darīt mazas lietas.

Šo septiņu dienu laikā var atrisināt finanšu jautājumus un veikt pirkumus, taču darījumus ar lielām summām labāk atlikt.

Lasi arī: Sieviešu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 20.februāra līdz 26.februārim

No 20. līdz 26. februārim cilvēki būs sapņaini. Mēs varam sākt bāzt galvu mākoņos, tāpēc mums visiem tiek parādīts mierīgs, nesteidzīgs darbs. Ieteicams kādu laiku veltīt mākslai  – doties uz teātri, palasīt grāmatu, klausīties mūziku.

Veiksmes talismani nedēļai no 2023.gada 20.februāra līdz 26.februārim

Talismanu akmeņi . Labākie akmeņi komunikācijai, mīlestībai un harmonijai attiecībās būs rozā kvarcs, safīrs, koraļļi, rodonīts . Ir vērts pievērst uzmanību arī berilam  , kas tādā gadījumā pasargās jūs no meliem. Lai uzturētu stabilu enerģiju, varat izmantot akvamarīnu .

Arī šonedēļ kā palīgus lietderīgi izmantot tādas rūnas kā Laguz un Inguz . Laguz palīdzēs jums gūt panākumus mīlestībā, un Inguz atbrīvos no nervu spriedzes un palīdzēs jums atpūsties, ja rodas kādas lielas problēmas. Lūk, kā izskatās abas rūnas:

Eksperti iesaka izlasīt rakstu par to, kā mazināt nogurumu un novērst enerģijas aizplūšanu. Šajā periodā neļaujiet sev pārmērīgi strādāt. Veiksmi jums, laipnību un panākumus visos jūsu centienos.

COMMENTS

Leave a Comment