Sieviešu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 20.februāra līdz 26.februārim

Nedēļas sieviešu zvaigžņu prognoze palīdzēs jebkuras zīmes dāmām pareizi pārziemot un piesaistīt veiksmi visās dzīves jomās. Zvaigžņu speciālistu ieteikumi pastāstīs, kā neitralizēt negatīvo un gūt panākumus.

Un būs negatīvs, un ievērojams, jo jau pirmdien planēta, kas apgādā sievietes ar enerģiju, spēku un veiksmi, pāries Auna zīmē. Mēs, protams, runājam par Venēru. Viņas enerģija būs ļoti vāja, jo šī zīme ir viņas lielākais antagonists. Pat visspēcīgāko zīmju sievietes izjutīs būtisku spēka kritumu, kas turpināsies visas nedēļas garumā. Situācija lēnām sāks uzlaboties tikai martā – līdz ar pavasara iestāšanos. Tagad daiļā dzimuma pārstāvēm nepieciešams vairāk laika, ko veltīt pozitīvām emocijām un patīkamām lietām. Tas noteikti palīdzēs jums noturēties virs ūdens.

Sieviete Auns

Šonedēļ negaidi svaigus atklājumus un jaunas idejas. Pat ja parādās kaut kas vērtīgs, ir vērts taupīt savus spēkus. Tātad, ja sievietes Auns jau sen ir vēlējušās mainīt savu dzīvi vai atrast izeju no neskaidras situācijas, tad laika posms no 20. līdz 26. datumam nav tam piemērotākais laiks. Pārmērīga aktivitāte var kaitēt Vese***ai un saasināt nepatikšanas. Labas ziņas nesīs mīļotais cilvēks – vīrs, brālis, tēvs. Var būt spēcīgas bažas par nākotni. Galvenais, par ko zvaigžņu eksperti iesaka rūpēties, ir jūsu Vese***a, atbrīvošanās no  sajūtām un emocijām, kas to grauj.

Sieviete Vērsis

Šīs zīmes sievietēm, visticamāk, būs nedaudz jāpielāgo savi dzīves principi, padarot viņas mazāk radikālas. Jums jāiemācās satikt citus cilvēkus pusceļā, pretējā gadījumā var parādīties jauni ienaidnieki. Arī šīm sievietēm būs jaunas iespējas. Šis laiks nav piemērots jaunas nodaļas uzsākšanai savā dzīvē, taču ir piemērots ieskatiem un īslaicīgai apstāšanās brīdim, atpūtai, gudrības pamošanai. Spilgti iespaidi un emocijas ir jāgaida. Šīs zīmes sieviešu uzmanība var būt izkaisīta, jo Venera ir viņu patrone.

Lasi arī: Kā uzzināt savu karmu ar numeroloģijas palīdzību

Sieviete Dvīņi

Dvīņu plāni šonedēļ var pēkšņi izjukt no sliedēm, un nākotne kļūs neskaidra. Jebkuras iniciatīvas un jauni pasākumi ir uz laiku jāpārtrauc, vai arī jāizmanto tuvinieku ieteikumi un jābūt īpaši uzmanīgiem, ja vienkārši nav citas izejas, kā rīkoties. Zvaigžņu eksperti iesaka nopietnas lietas atlikt uz nākamo nedēļu, pārslēgt uzmanību uz saziņu un plānošanu, viegliem mājas darbiem. Lai šo grūto nedēļu sāktu pozitīvi, ieteicams biežāk izmantot noderīgos ekstrasensu padomus.

Sieviete Vēzis

Daiļā dzimuma vēžiem šonedēļ var šķist, ka viņas ir zaudējušas savu skaistumu un pievilcību, taču runa ir tikai par Veneru, kas sajauks domas un liks uz sevi paskatīties daudz kritiskāk. Lai to labotu, varat izmantot skaistuma un jaunības apliecinājumu palīdzību. Nākamās septiņas dienas palīdzēs Vēža sievietēm atrast ceļu uz harmoniju, uz attīrīšanos no negatīvisma un vīrusu programmām. Ir tikai jāsāk – un panākumi šajā sarežģītajā jautājumā nebūs ilgi jāgaida. Problēma ir tā, ka Veneras darbība vairos tieksmi pēc slinkuma un apātijas.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment